НовиниУкраїнська молодіжка програла ісландцям у Черкасах (ВІДЕО)

Українська молодіжка програла ісландцям у Черкасах (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

При повних трибунах та з шаленою підтримкою. Молодіжна збірна Україні поступилася учора ісландцям на черкаському стадіоні, пише "Черкаський спорт".

Матч із лідером третьої групи збірна України почала жваво. Вже на другій хвилиниі підопічні Сергія Ковальця могли відкривати рахунок. Втім на удар Безбородька зреагував голкіпер. Вже через хвилину ісландці заробили небезпечний штрафний, але суперник пробив вище. Через кілька хвилин потому гості знову провели якісну атаку, але Омарссон не реалізував свій момент. Натомість до кінця першого тайму українці цілком заволоділи ініціативою й проводили свої гострі атаки. Серед них вирізнявся правий фланг, де раз-по-раз накручував суперників Зінченко та загравав Коваленка й Безбородька. Однак воротар Ісландії Шрам всі моменти нейтралізовував.

Після перерви господарі поля вийшли із значно кращим настроєм. Команда неабияк притиснула супернкиа до воріт. Цього разу вже лівий фланг здійснював найбільше гостроти біля воріт суперника. Активний Іван Петряк ішов в обіграш сам та загравав партнерів, але м’яч вперто не йшов у ворота. Низка моментів, серед них суперудар від Юрченка, після якого м’яч поцілив у поперечку. Здавалося, підопічні Сергія Ковальця таки дотиснуть суперника. Але чи не єдина атака суперника в другому таймі призвела до голу. На 70-ій хвилині Бущана переграв Вільяльмссон. До кінця тайму українці намагалися відігратися, але одного бажання було замало. Гості добре "сіли" в захисті й не дали суперникові шансу.

У підсумку 0 : 1, Ісландія перемагає й заслужено лідирує у 3-ій групі. Після чотирьох матчів у ісландців 10 очок. Україна ж перебуває на останній сходинці.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах деякі тролейбуси змінять графік руху

Сьогодні, 17 травня, зміниться графік руху деяких тролейбусів у Черкасах. Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради. З 9:00 до...

На Черкащині до депутатів прийшов ТЦК: хто отримав повістки (ВІДЕО)

Депутатам Канівської міської ради під час засідання сесії вручили повістки до ТЦК та СП. На засідання завітали представники місцевого...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x