НовиниЧеркащинаУкраїна в усій красі: черкащанка розповіла, як виборола титул...

Україна в усій красі: черкащанка розповіла, як виборола титул найвродливішої жінки світу

-

- Advertisment -

Думку про те, що українські жінки надзвичайно вродливі, ще раз підтвердила черкащанка Юліана Короченцева. Саме вона з-поміж 84-ох учасниць конкурсу "Mrs. Universe 2017" отримала титул найкрасивішої жінки Всесвіту. Українка підкорила журі гармонійним поєднанням зовнішньої та внутрішньої краси.

Мама двох дітей, режисер, диктор та телеведуча, "Місіс Україна Всесвіт-2017" в ексклюзивному інтерв’ю "Українському інтересу" розповіла про те, як представляла Україну на всесвітньому конкурсі у Південно-Африканській республіці, про справжню жіночу красу та про те, як за допомогою творчості виховує дітей.

Народилася Юліана у Черкасах. З дитинства була активісткою – займалася танцями, співом, вивчала історію та традиції рідного краю. Після закінчення школи вирішила стати правоохоронцем. У Луганську отримала диплом слідчого-криміналіста. Там і познайомилася зі своїм чоловіком – шестиразовим чемпіоном України з рукопашного бою. Працювала журналістом у погонах: писала статті, виступала на радіо у програмі "Поліцейська хвиля". Народила двох діточок. Згодом через воєнні дії на Сході разом з родиною змушена була переїхати до столиці.

У Києві Юліана отримала диплом диктора і телеведучої, а пізніше ще й режисерську освіту. Перейнявшись проблемами переселенців, жінка вирішила допомагати їм адаптуватися до нового життя. Так з’явився центр дитячого творчого розвитку та рукоділля "Brother and Sister".

"Ми, як і багато українців, стали вимушеними переселенцями. Коли покинули свою домівку і все, що у нас було, зрозуміли – потрібно ставати знову на ноги, ставити на ноги своїх дітей, допомагати своїм друзям. У столиці нас прийняли щиро й гостинно, дуже допомагали. Я розуміла, що переїзд – це великий стрес для дітей. Нові місця, нові знайомі, чужі люди. Вирішила, що потрібно їх якось адаптувати до цього. Таких діточок було дуже багато, а для мене немає чужих дітей. Усі рідні. Я зібрала їх, і ми почали займатися творчістю. Ліпили з глини, малювали, вивчали нові техніки рукоділля – робили усе, щоб відволіктися від страшних думок. Зараз до мене ходять і дітки-переселенці, і кияни. Їм подобається творчо розвиватися. Ми ставимо мюзикли, співаємо англійською, пишемо авторські тексти, малюємо, організовуємо концерти, виставки", – розповідає черкащанка.

Завдяки таким заняттям молодша донька подружжя розкрила свій потенціал. На конкурсі дитячих талантів "Міні-принцеса Києва" вона здобула титул "Міні-принцеса глядацьких симпатій". Дівчинка мріє стати хореографом. Також вона є музою для старшого брата, який вигадав колекцію розумного одягу зі змінними деталями.

"Це сарафанчики для дівчаток, які, крім того, що зручні, яскраві та незвичайні, допомагають розвивати фантазію та увагу. У нього є вже свій бренд "From Brother To Sister" та інтернет-магазин. Такий собі маленький бізнесмен. У 10 років він розуміє, що потрібно думати, як жити далі. Багато читає, навчається, бере участь у фешн-конкурсах. Його ім’я вже ввійшло у сотню найталановитіших дітей України", – зазначає жінка.

Зараз у планах Юліани організувати конкурси і фестивалі талантів.

"Я долучатиму не окремо дітей, а цілі родини. Там вони зможуть розкритися. Є дизайнери одягу та аксесуарів, а я себе позиціоную як дизайнер особистості. Я хочу подивитися, у якому напрямку їх можна розвивати, де допомогти і до якої мети привести", – зауважує черкащанка.

На національний конкурс "Місіс Україна Всесвіт-2017" Юліану запросили організатори. Їх цікавили історія черкащанки та її робота з дітками.

"Я вирішила піти заради дітей. Я з ними навіть радилася. Розуміла, що це велика відповідальність, коли на тебе надягають корону, бо взагалі ця корона – це символ, як на мене. Це твоя перемога над усім поганим, це початок нового життя. Коли сказали, що я ще маю право представляти Україну у світі – це для мене було щось нереальне. Але я розуміла, що зроблю усе якомога краще, на 5. Бо у мене вірять дітки", – зауважує Юліана.

Діставши перемогу на національному конкурсі, черкащанка поїхала представляти Україну до Південно-Африканської Республіки. Туди з’їхалися 84 учасниці з різних континентів.

"Я здивувалася, бо думала ми там взагалі у всіх на вустах. Але мене дівчата запитували: "А де це Україна?" Я їм багато розповідала: про Європу, про Карпати, про наші моря, про свій рідний край, де сонце першим приходить до українців. І вони були у захваті. Для конкурсу я обрала вбрання від українських дизайнерів. Вони з цікавістю розглядали мої вишиванки, вчилися заплітали коси. Просили мене співати українських пісень. Тепер в Африці вони знають слова "дякую", "вітаю". У мене була так звана просвітницька місія. Я показувала їм прапор, герб, розповідала символіку кольорів. Привезла ляльки-мотанки, розповіла історію виникнення, способи виготовлення, адже це не просто ляльки, а традиційні давні обереги. І це все якось у комплексі склало для них таку світлу картину про Україну", – розповідає жінка.

Попри те, що головний титул конкурсу здобула представниця В’єтнаму Трьом Хоанг Луу, черкащанка стала найкрасивішою жінкою Всесвіту (номінація "Woman Mrs. Universe Mrs. BEAUTIFUL WOMEN").

"Церемонія нагородження відбувалася напередодні фіналу. То надзвичайні відчуття. Я зрозуміла, що все робила недарма. А титул дали не моїй зовнішності, а українській красі, нашим традиціям. Це визнання духовності українських жінок. Я намагалася гідно представити свою країну, особливо у такий важкий час, коли усі втомилися від горя. Я пишаємося цим титулом, бо це визнання краси моєї держави", – зізнається Юліана.

На думку черкащанки, українська жіноча краса – це насамперед гармонія внутрішнього світу і зовнішньої краси. Це традиції та духовність, це щирі посмішки та добрі серця.

Facebook / Yuliana Korochentseva

Як повідомляв сайт vikka.ua, красуня із Умані підкорила світові глянці та подіуми.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x