додому Новини Черкаси Укласти декларацію або відвідувати спортзал: у Черкасах запрацювала «Добра клініка» (ВІДЕО) 

Укласти декларацію або відвідувати спортзал: у Черкасах запрацювала «Добра клініка» (ВІДЕО) 

0

У Черкасах запрацювала «Добра клініка». Тут можна отримати консультацію лікаря, здати аналізи, пройти обстеження. Широко представлені послуги з реабілітації. Інформує власкор ВІККА

Черкасець Дмитро зізнається: мав проблеми зі спиною. Коли біль у попереку почав посилюватися, звернувся у «Добру клініку». На тренування ходить кілька разів на тиждень протягом місяця. 

ДМИТРО, ПАЦІЄНТ 

Перший тиждень я не відчував ніяких результатів. Але з другого тижня я відчув, що біль стає менша. Мені все подобається.

Із Дмитром працює реабілітолог Олексій. Пояснює: у пацієнта грижа у поперековому відділі. Із подібними проблемами зазвичай приходять після 35 років. У такій ситуації важливі регулярне виконання фізичних вправ під контролем спеціаліста. 

YouTube video player

ОЛЕКСІЙ ТАРАНЕНКО, РЕАБІЛІТОЛОГ 

Чому важливо займатися з фахівцем, тому що фахівець знається на цих вправах, він вчився, а коли ти сам займаєшся, ти не розумієш, як правильно робити і так виникають травми. 

У спортивному залі клініки також займаються з дітьми. Тренерка Вікторія відзначає: у шкільному віці постава і хребет ще формуються. Тому ліквідувати певні проблеми або запобігти їхньому розвитку легше у дитинстві. В цьому допоможуть вправи для укріплення м’язів пресу і спини. 

ВІКТОРІЯ КОСТЕНКО, ТРЕНЕРКА 

Сколіоз, ввігнута грудна клітина. Половину заняття ми займаємося на тренажерах, половину ми переходимо на гімнастику з використанням предметів таких як гімнастична палиця, все що ви тут бачите, ми використовуємо для ЛФК.

У «добрій клініці» доступний широкий спектр послуг з реабілітації. Тут лікують сколіоз і плоскостопість у дітей. Як дорослим, так і дітям допомагають скорегувати вагу тіла. У цьому сприяє ціла команда спеціалістів, серед яких вертебрологи, кардіологи, ревматологи, дитячі масажисти. А головне — тут можна укласти декларацію з сімейним лікарем. 

добра клініка черкаси

ОЛЕНА ГУРАЛЬ, ДИРЕКТОРКА «ДОБРОЇ КЛІНІКИ» 

Починаючи від дитячого педіатра, з яким ви можете заключити декларацію і безкоштовно обслуговуватися у приватній клініці, так як і в державній. Також у нас є терапевт, який заключає декларації, неврологи, ендокринологи, дитячі гастроентерологи, великий спектр УЗД-досліджень.

добра клініка черкаси

За один візит до клініки можна відвідати кількох профільних лікарів, здати аналізи і пройти УЗД-обстеження. Також доступна послуга виїзду медика додому. Вдома можливо провести лікарський огляд і забір необхідних матеріалів для аналізів. За потреби, команда «Доброї клініки» готова допомагати комплексно. 

ОЛЕНА ГУРАЛЬ, ДИРЕКТОРКА «ДОБРОЇ КЛІНІКИ» 

Ми можемо провести повний супровід, у разі потреби ми можемо підключити спеціалістів із Києва і провести їм діагностику по телемедицині.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version