НовиниЧеркащинаУчениця Андре Тана із Черкас колекціонує капелюхи та створює...

Учениця Андре Тана із Черкас колекціонує капелюхи та створює модні ілюстрації

-

- Advertisment -

Вона колекціонує капелюхи та професії, мандрує світом та сміливо змінює своє життя. Візажист, учениця Андре Тана, перший черкаський фешн-ілюстратор та поціновувачка ретро-речей Валерія Любаха бачить можливості там, де інші натикаються тільки на закриті двері. 23-річна черкащанка, незважаючи на юний вік, добилася успіху вже не в одній професії. Себе вона скромно називає вічним студентом та щиро ділиться з оточуючими принципами свого життя та оптимізмом. У цьому переконався кореспондент сайту vikka.ua.

Талановита та активна, вона звикла перетворювати свої мрії в цілі та досягати найбажанішого.

"Коли я жила з мамою в Золотоноші та навчалася там у школі, не уявляла свого життя поза рідним містом. Думала, що все життя буду працювати фармацевтом у Золотоноші і не сподівалася, що у моєму житті буде стільки всього цікавого", – розповідає черкащанка.

Валерія каже, що ще з дитинства мама її навчала тому, що дівчинка має бути самостійною. Тож страхи пробувати себе у різних сферах непомітно розтанули ще у дитинстві.

"Я почала заробляти свої перші гроші ще у школі: в’язала чохли для телефонів та іграшки, варила мило, виготовляла блокноти ручної роботи. До бізнесу та приватної справи мене тягнуло постійно", – зазначає черкащанка.

Згодом дівчина вступила до Черкаської медичної академії, переїхала жити до Черкас. Валерія майже одразу зрозуміла, що медицина не поглине її повністю.

"Пропрацювала місяць фармацевтом в аптеці. Виявилося, що це не моє. Вже тоді цікавилася візажем, почала працювати у цій галузі. А ще паралельно навчалася на психолога у ЧНУ. Було складно, адже після пар доводилося поспішати на роботу, де я працювала з 18:00 до 22:00", – розповідає черкащанка.

У 21 рік дівчина відкрила власну студію макіяжу Little V-studio, яка успішно пропрацювала два роки. Валерія робила макіяж жінкам та навчала всіх охочих на курсах. Поринула у свою справу з головою.

"Я двічі працювала візажистом на Українському тижні моди Ukrainian Fashion Week 2015 та Ukrainian Fashion Week 2016. Дуже хотіла себе спробувати там, стукалася в усі двері, щоб потрапити у проект, писала листи незнайомим людям. І от я на Українському тижні моди. За лаштунками шоу все відбувається дуже динамічно, ритм шалений. Але це приємна метушня. За добу я встигала робити макіяж приблизно 40 моделям, – пригадує Валерія Любаха. – Пам’ятаю один момент. У 2016 році до мене на мейк прийшла одна з моделей і каже: "Я вас пам’ятаю, ви якось зробили мені дуже гарний макіяж". Виявилося, що це було ще роком раніше і вона мене запам’ятала".

Завдяки таланту та наполегливості дівчина потрапила за лаштунки одного з центральних телеканалів.

"Я працювала гримером на СТБ. Здебільшого гримувала гостей, але довелося і попрацювати з ведучою передачі "Все буде добре" Надією Матвєєвою", – каже дівчина.

Несподівано, на хвилі свого успіху Валерія Любаха вирішила змінити напрям діяльності і розпочати новий проект буквально з чистого аркуша.

"Рішення прийшло буквально в один день. Я зрозуміла, що хочу працювати як фрілансер та створювати  фешн-ілюстрації. Адже модою цікавилася завжди. Зараз широкі можливості повчитися у цьому напрямку – є багато онлайн-курсів. А постійно вчитися для мене цілком природно: коли закривала свою студію візажу, виявилося, що у мене є 34 сертифікати з різних курсів", – ділиться черкащанка.

Аби втілити у життя нову мрію, дівчина поїхала вивчати фешн-ілюстрацію на курси до Академії стилю і дизайну Andre TAN.

"До цього я вже пройшла кілька курсів і була впевнена у зміні напрямку своєї роботи. Це була давня мрія. Але у школі в мене був низький бал по малюванню. Домашні завдання за мене малювала мама. Тому певний час я боялася пробувати свої сили. А тепер у мене замовляють роботи шоуруми, журнали, я розробила логотип для кондитерської. Це здебільшого іноземні замовники. За кордоном ця галузь розвинена набагато більше, ніж в Україні. Зараз просуваю свій бізнес в інтернеті на різних платформах. Переважно через Instagram", – розповідає Валерія Любаха.

Наразі вона єдиний фешн-ілюстратор у Черкасах. За словами Валерії, в залежності від замовлень, у цій професії цілком реально заробляти від 200 до 1 тисячі доларів на місяць.

Дівчина підкреслює, що чим би не займалася по життю, завжди має потужну мотивацію, багато працює та ретельно планує.

"Колись у мене була мрія – побачити у своєму житті щонайменше три моря. До 2018 року я побачила Чорне, Середземне, Егейське та Балтійське моря. А нещодавно повернулася з Данії, де милувалася красою Північного моря. Там жила два місяці у свого хлопця. Він черкащанин і там працює. Щоразу, коли я бачила наступне море, це було для мене мотивацією. Я розуміла, що це реально", – ділиться черкащанка.

Вона переконана, що з правильним підходом і за великим бажанням, людина здатна втілити будь-яку мрію.

"Багато людей бояться змінювати своє життя, бояться заново навчатися і навіть соромляться цього. Я вважаю: чому б і ні? Часто нам просто не вистачає впевненості та навичок. Але це все можна виправити", – зазначає Валерія Любаха.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанка відправилась "будувати кохання" на скандальне телевізійне шоу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x