НовиниЧеркасиУчасники АТО отримають по 100 тисяч від черкаської міськради

Учасники АТО отримають по 100 тисяч від черкаської міськради

-

- Advertisment -

Відповідне рішення про надання матеріальної підтримки учасника АТО/ООС прийняла днями комісія виконкому Черкаської міської ради. Про це повідомляють у Департаменті соціальної політики ЧМР.

Гроші виплатять на підставі «Програми соціальної підтримки мешканців м. Черкаси, які забезпечують національну безпеку і оборону, відсіч і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, членів їх сімей та членів сімей загиблих громадян, які захищали державний суверенітет України».

Програма дає можливість за рахунок коштів міського бюджету отримати одноразову матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань учасникам АТО/ООС, членам сімей загиблих (померлих) учасників АТО/ООС, смерть яких пов’язана із захистом Батьківщини або виконанням обов’язків військової служби.

– Це – третє засідання комісії упродовж року, – говорить начальник управління соціальних гарантій та персоніфікованого обліку департаменту соціальної політики Черкаської міської ради Валентина Литвинович. – Цього разу рішенням комісії одноразову матеріальну допомогу від міста отримають 20 осіб. Одному заявнику відмовлено, оскільки він отримав землю під забудову з комунальної власності.

Сорок осіб вже отримали таку допомогу. На  вересень заплановано 2 млн грн. для виплати 20 особам, яку мають здійснити до кінця місяця.

Загалом згідно з планом асигнувань на поточний рік цієї Програми для виплати одноразової матеріальної допомоги бюджетом передбачено 10 млн. грн, що дає змогу в поточному році виплатити її 100 особам».

Як повідомляла vikka.ua, на Черкащині поліція викрила групу домушників 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x