додому Новини Учасники АТО мають керувати відомствами оборони і безпеки України – нардеп

Учасники АТО мають керувати відомствами оборони і безпеки України – нардеп

0

Військові антитерористичної операції на Сході мають не лише увійти до складу до нового парламенту, а й обіймати керівні посади  в Міністерстві оборони, Службі безпеки, правоохоронних органах, Національній гвардії України. Про це повідомляє прес-служба народного депутат з Черкащини Миколи Томенка.

– Ці люди точно мають авторитет і повагу, а тому можуть стати надійною основою нових Збройних сил України, – вважає нардеп.

Також він звернув увагу на те, що сьогодні ЗМІ активно пропагують виключно діяльність добровольчих батальйонів. Натомість тисячі героїв, що захищають Україну у складі спецпідрозділів СБУ, військових підрозділів Міноборони, підрозділів тероборони залишаються поза увагою медіа.

– Не треба забувати, що всі, хто захищають Україну – герої, незалежно від того, наскільки активно вони пишуть про це у соцмережах або дають інтерв’ю для ЗМІ, – зазначив Микола Томенко.

Голова комітету звернувся до медіа із закликом активніше висвітлювати діяльність усіх учасників антитерористичної операції в Україні.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version