додому Новини Черкащина Уболівальники "Черкаських Мавп" можуть виграти цінний приз, зібравши квитки на матчі плей-оф

Уболівальники "Черкаських Мавп" можуть виграти цінний приз, зібравши квитки на матчі плей-оф

0

Найближчого вівторка, 1-го травня о 16:00 "Черкаські Мавпи" проведуть перший домашній матч фінальної Серії чемпіонату України Суперліга Парі-Матч. Про це повідомляє прес-служба баскетбольного клубу.

У фінальній серії до трьох перемог проти "Дніпра" наші хлопці ведуть з рахунком 2:0. Під час фантастично важливої домашньої гри на уболівальників чекає велика кількість розіграшів та подарунків.

Зокрема – це "Щасливий квиток" від Парі-Матч та ФБУ з центру майданчику. У вболівальників є прекрасна можливість виграти 12 тисяч гривень одним кидком, придбавши квиток онлайн. Окрім того, один з уболівальників може виграти ультрасучасний матрац від "Венето".

Задля того, аби взяти участь у розіграші матрацу необхідно зібрати квитки на усі домашні матчі "Черкаських Мавп", які відбудуться у плей-оф. Між уболівальниками, які зберуть цей комплект і буде розіграно суперприз. Здати квитки потрібно після останнього домашнього матчу "Черкаських Мавп".  Вона може бути або 1-го травня, у разі перемоги черкасців над "Дніпром", або 3-го травня.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" здобувають другу перемогу у "золотій серії" суперліги.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version