додому Новини Черкащина У зв’язку з убивством Окуєвої на Черкащині перевірятимуть водіїв

У зв’язку з убивством Окуєвої на Черкащині перевірятимуть водіїв

0

На Черкащині розшукують причетних до гучного вбивства бійця АТО Аміни Окуєвої. Черкаська поліція на підсилених постах вже перевіряє транспорт, що рухається по території області. Це один із заходів по відпрацюванню інформації щодо вбивства. Про це сайту vikka.ua повідомили у ГУ НП у Черкаській області. 

"У Черкаській області правоохоронцями відпрацьовується інформація по вбивству бійця АТО Аміни Окуєвої. У зв’язку з цим на деяких постах патрульної поліції здійснюється блокування доріг, перевіряється проїжджаючий транспорт. Крім того, наряди патрульної поліції підсилені співробітниками підрозділу поліції особового призначення", – повідомив речник ГУ НП у Черкаській області Дмитро Грищенко.

У Нацполіції просять водіїв та пасажирів з розумінням поставитися до певних перевірок.   

"Враховуючи ці обставини, десь може бути обмежений рух транспорту. Можливо, у когось будуть більш ретельно перевіряти документи. Це необхідні заходи", – пояснив Дмитро Грищенко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Київській області та сусідніх регіонах оголошений план-перехоплення "Сирена" у зв'язку з убивством бійця АТО Аміни Окуєвої.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version