додому Новини Черкащина У Звенигородському районі триває ремонт двохкілометрової ділянки дороги (ФОТО)

У Звенигородському районі триває ремонт двохкілометрової ділянки дороги (ФОТО)

0

У селі Гусакове Звенигородського району на автодорозі державного значення загального користування Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань продовжуються роботи із поточного ремонту на ділянці км 156+100 – км 163+100. Про це інформує пресслужба САД у Черкаській області.

Кошти з Державного бюджету передбачені на відновлення покриття лише на 2 км автодороги. При збільшенні фінансування з Державного бюджету роботи з відновлення покриття на цій ділянці автодороги будуть продовжені.

Наразі тривають роботи з фрезерування існуючого асфальтобетонного покриття, розпочалися роботи із ліквідації пучин та проводиться поширення проїзної частини автодороги.

Технічний нагляд за якістю проведення ремонтних робіт здійснюють спеціалісти Відділу якості, технічного контролю та нових технологій і Лабораторії з контролю якості Служби автомобільних доріг у Черкаській області та ДП "Дорожній контроль якості".

Під час проведення ремонтних робіт на цій ділянці автодороги державного значення Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань у селі Гусакове буде проведено комплекс робіт: посилення основи дорожнього одягу, укріплення узбіччя, влаштування вирівнюючого та верхнього шарів асфальтобетону, укріплення узбіччя, ліквідація пучин, нанесення горизонтальної розмітки та встановлення дорожніх знаків.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на пляжі у Черкасах з'явиться майданчик для кросфіту.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version