додому Новини Спорт У Звенигородці відбулось засідання у справі Сергієнка

У Звенигородці відбулось засідання у справі Сергієнка

0

15 травня у Звенигородці відбулось чергове засідання у справі вбивства журналіста Василя Сергієнка. Суддівська колегія ухвалила рішення продовжити термін тримання підозрюваних під вартою ще на 60 днів, передає кореспондент vikka.ua.

Адвокати обвинувачуваних на засідання не з’явились, тому їм було призначено захисника з центру Безоплатної правової допомоги, від послуг якого підозрювані намагались відмовитись. В ході слухання Мельник та Русін поскаржились на самопочуття, до них була викликана карета "швидкої допомоги". Однак суд розглянув та задовольнив клопотання прокуратури про продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою обвинувачуваних.

Нагадаємо, вже понад три роки суд розглядає справу закатованого корсунського журналіста Василя Сергієнка. На лаві підсудних п'ятеро підозрюваних у скоєнні злочину: Воронков, Мельник, Горбенко, Завражин та Недибалюк.

Як писав сайт vikka.ua, розгляд справи закатованого журналіста Сергієнка був перенесений до Тального, пізніше – до Звенигородки.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version