НовиниКриміналУ Звенигородці п’яний водій на позашляховику збив дитину (ВІДЕО)

У Звенигородці п’яний водій на позашляховику збив дитину (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

У Звенигородці через п’яного водія сталася ДТП. Неповнолітня йшла зі школи додому, як раптом її збило авто. Про це повідомляє Сектор комунікації ГУ НП в Черкаській області.

Учора близько 16:00 години у Звенигородці на вулиці Шевченка сталася дорожньо-транспортна пригода. 14-річна дівчинка поверталася зі школи додому, коли на її збив позашляховик. Після того водій утік з місця ДТП. Школярка запам’ятала колір позашляховика і те, що транспортний засіб мав розбиту фару.

Про те, що сталося, до поліції повідомив батько неповнолітньої. Він викликав швидку медичну допомогу, яка доставила потерпілу на огляд до лікарні. Наразі загрози життю дівчинки немає.

На місце події негайно вихала слідчо-оперативна група, працівники ювенальної превенції та інспектори групи швидкого реагування патрульної поліції.

Працівники поліції оперативно встановили особу правопорушника. За кермом «Toyota Land Cruiser» перебував 50-річний житель Звенигородки. Він керував автомобілем у нетверезому стані. Керманич пройшов перевірку на стан сп’яніння на місці. За допомогою приладу Drager поліцейські встановили, що чоловік перевищив допустиму норму (0,2 проміле) у дев’ять разів. Результат – 1,75 проміле.

Транспортний засіб правопорушника вилучили та доставили на майданчик тимчасового тримання.

На водія правоохоронці склали три протоколи за ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції), ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) та ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна), а також винесли постанову за ч. 1 ст. 126 КУпАП.

Як повідомляла раніше vikka.ua,

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x