НовиниЧеркащинаУ Звенигородці пенсіонерці ледь не проломили голову через зауваження...

У Звенигородці пенсіонерці ледь не проломили голову через зауваження (Фото)

-

- Advertisment -

У Звенигородці 71-річну Галину Кабацюру по-звірячому побив неадекватний сусід. Лупцював двометровою металевою трубою та намагався зарізати косою.

Інцидент стався минулої середи, 15 липня. Зловмисник вже тривалий час тероризує мешканців 2-поверхового будинку. Цього разу все почалося через звалене на гаражі дерево, пишуть "Вісті Черкащини".

"Ця жінка постраждала ні за що, – пояснює мати підозрюваного Надія Заболотня. – В той день до нас приїхав інспектор з екології. Мій син звалив дуб на гараж людині. І от стоїмо розмовляємо. Аж тут вибігає мій син. Почав кричати, що це не він звалив дерево. Хапає двометрову трубу й замахується. Позаду нас йшла Кабацюра із сумками. То він накинувся на неї. Він так бив цю бідну жінку… Бив, куди бачили очі. Я кричала не своїм голосом. Сусіди повибігали на балкони, але одразу ж повтікали. Лупцював то мене, то її. А потім взяв косу й почав нею розмахувати. Галю зачепив. В неї полилася кров. А той інспектор кинувся навтьоки".

Зараз постраждала досі в лікарні. Додому повертатися боїться. Водночас не хоче, аби син влаштував над нападником самосуд. Служить в АТО.

"Зараз, як в тумані згадую все, – каже Галина Кабацюра. – Пам’ятаю, що зробила йому зауваження, бо він дуже матюкався. Тепер маю гематоми по всьому тілу. Дуже болить голова. Після цього до нього приходили мої родичі. Кидався на них із сокирою. Тепер боюся додому повертатися. Сину своєму нічого не казала з початку, бо не хочу, аби його посадили за вбивство. Він зараз служить в АТО".

Врятувала жінок старша донька Заболотньої. Поралася саме по господарству. Жінка має інвалідність.

"Я бачила, що Артем хотів зарубати косою тітку Галю, – розповідає Світлана Ткаченко – Я вчепилася щосили в держак. Зазвичай я не втручаюся в ті розбірки. Брат часто влаштовує їх у дворі. Але тут не могла стояти осторонь, коли людину убивав".

Поліція вже порушила кримінальну справу за фактом побиття пенсіонерки. В перший день після злочину підозрюваний зник. Проте зараз чоловік вже вдома.

Звенигородчанин вже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців. Його кілька разів ловили п’яним за кермом. Окрім цього у нього знаходили наркотики та зброю.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Тальному п’яний водій збив пішоходів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x