додому Новини Черкащина У Золотоноші жінка з малою дитиною жила в гаражі (ФОТО)

У Золотоноші жінка з малою дитиною жила в гаражі (ФОТО)

0

До Золотоніської служби у справах дітей, молоді та спорту надійшло повідомлення із ЗОШ №6 про те, що першокласниця приходить на навчання в одязі, просякнутому чадним газом. Класний керівник викликала маму дівчинки до школи, яка й пояснила про складні умови проживання та фінансові труднощі. Про це пише "Златокрай".

Під час перевірки місця проживання соціальний педагог та класний керівник з’ясували, що жінка з дитиною проживає в гаражі без вікон. Мати опалювала приміщення дровами в "буржуйці", речі зберігались у непрацюючому холодильнику. Також у приміщенні відчувався їдкий запах чадного газу. Дівчинка не мала місця для навчання та ігор.

Спеціалісти служби у справах дітей, молоді та спорту організували комісію та перевірили сім’ю за вказаною адресою. Утеплений гараж, у якому проживала жінка з донькою, був розміщений у дворі з будинком. На подвір’ї також знаходився господар домоволодіння, який і відкрив гараж, у якому проживала жінка з дитиною

Коли працівники служби спілкувалися з матір’ю дівчинки, вона розповіла, що знайшла оголошення в газеті про те, що здається маленький будиночок із усіма за ціною 800 грн у місяць. Також вона розповіла, що до цього мешкала в одному із сіл Золотоніського району разом зі своєю матір’ю. Жінка працювала у місцевому ресторані, проте зараз безробітна. З донькою вони жили за рахунок соціальних виплат.

Працівники школи №6 порекомендували матері дівчинки будинок, що здається в оренду. Жінка переїхала на нове місце проживання по вул. Черкаська. Також працівники служби у справах дітей та управління економіки дізналися у Центрі зайнятості про можливі місця роботи за спеціальністю. Там пообіцяли підібрати найближчим часом вакансію. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, на уманському сміттєзвалищі знайшли понівечене тіло немовляти.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version