додому Новини Черкащина У Золотоноші затримали нічного дебошира, який приховував наркотики і зброю (ФОТО)

У Золотоноші затримали нічного дебошира, який приховував наркотики і зброю (ФОТО)

0

У Золотоноші працівники поліції затримали чоловіка в стані сп’яніння, який при собі мав пістолет з набоями, марихуану та амфетамін. За даним фактом відкриті кримінальні провадження. Чоловікові загрожує до семи років позбавлення волі. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Черкаській області.

На пункт централізованого спостереження поліції надійшов сигнал "Тривога" з одного із кафе міста Золотоноша. Через декілька хвилин правоохоронці прибули на місце події та затримали чоловіка, який у стані сп’яніння пошкодив майно закладу. Зловмисником виявився раніше судимий 32-річний житель Одеси. При ньому поліцейські виявили перероблений пістолет на бойовий та три 9 мм патрони до нього. Крім того, в його кишені знаходилися два згортки із марихуаною та 1 пакетик із амфетаміном. Правоохоронці провели огляд в його тимчасовому помешканні та виявили ще один згорток з марихуаною й електронні ваги із залишками амфетаміну. Речові докази вилучено та направлено для відповідних експертиз.

За даним фактом Золотоніським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у канівчанина вилучили майже десять кілограмів марихуани.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version