НовиниЧеркащинаУ Золотоноші запрацювала інспекція з паркування (ФОТО)

У Золотоноші запрацювала інспекція з паркування (ФОТО)

-

- Advertisment -

Наприкінці травня службовці управління ЖКГ разом з правоохоронцями Золотоніського відділу поліції забезпечували рух транспорту проблемною ділянкою вулиці Новоселівська.

Проблема – стара, як світ: паркування автомобілів власниками магазинчиків, золотонісцями та гостями міста, у найзручніший для себе спосіб, пише видання Золотоноша.City.

За словами завідувача сектору з паркування Олександра Городинця, завдяки систематичним рейдам службовці досягли єдиного позитиву: підприємці перестали виставляти загороджувальні фішки біля торговельних закладів. Того дня було виявлено понад 1,5 сотні порушників правил паркування. Усі вони отримали інформаційне попередження від муніципального інспектора.

Працівники інспекції з паркування продовжують інформаційну політику серед золотоніських водіїв, котрі залишають авто в зоні дії дорожніх знаків. Планували притягувати порушників до адміністративної відповідальності вже у перших числах червня, але сталася технічна затримка із створенням сайту загального доступу. Як розповів начальник УЖКГ Олександр Флоренко, Олександр Городинець у своєму арсеналі має лазерний вимірювач відстані. Жоден водій, котрий намагається відстояти свою правоту, залишається обеззброєним від доказу приладу.

Нагадаємо, відповідно до ч.1 ст. 122 КУпАП паркування в зоні дії знаків 3.34 або 3.35 "Стоянка/зупинка заборонена" призведе до штрафу 255 грн. За зупинку чи стоянку, що створює перешкоду дорожньому руху, доведеться сплатити 510 грн. Це передбачено ч.3 ст. 122 КУпАП. Транспортний засіб підлягає евакуації.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах підвищений рівень забруднення повітря.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x