НовиниУ Золотоноші за два роки збудують завод із перероблення...

У Золотоноші за два роки збудують завод із перероблення сої

-

- Advertisment -

На Черкащині до кінця року почнеться будівництво заводу з перероблення сої. Для сприяння реалізації цього проекту днями між представниками черкаської влади та керівництвом ТОВ "СПЕЦ-АГРО-СОЯ" був підписаний меморандум про співпрацю. Про це повідомляє прес-служба Черкаської обласної адміністрації.

Директор ТОВ "СПЕЦ-АГРО-СОЯ" Олег Опришко з Дніпропетровщини після кількох місяців пошуку інвестиційно-привабливого регіону зупинився на Золотоноші. Проект почне реалізовуватись із листопада-грудня 2014 року. Вже зараз триває процес оформлення договору оренди земельної ділянки площею 8 га під будівництво заводу, який перероблюватиме сою на соєве масло та шрот, що широко використовується у сільському господарстві.

Голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко зазначив, що обласна влада готова надавати супровід в оформленні дозволів, необхідних документів та вести інвестора у ході реалізації проекту, аби убезпечити від бюрократичної тяганини та корупційних схем.

Як розповіли інвестори, вартість проекту – 30 мільйонів євро, а саме будівництво заводу розраховане на два роки. Роботу завод почне у ІІІ-ІV кварталі 2016 року і забезпечить робочими місцями близько 400 осіб.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Чигирині невідома особа викрала з клумби кущі квітів

Сьогодні, 18 травня, невідомий зловмисник близько четвертої години ранку поцупив з клумби кущі квітів. Про це повідомляє пресслужба Чигиринської...

У Черкасах зіткнулися два авто, водія Mitsubishi госпіталізували

ДТП сталася вчора близько 13:30 години у Черкасах. 76-річного водія Mitsubishi  госпіталізували. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x