НовиниЧеркащинаУ Золотоноші яскраво відсвяткували День міста (ФОТО)

У Золотоноші яскраво відсвяткували День міста (ФОТО)

-

- Advertisment -

21 вересня Золотоноша відсвяткувала 443-ю річницю з дня заснування. Організатори змінили концепцію проведення свята і поєднали День міста з проведенням фестивалю патріотичної пісні "Героям слава" та фестивалем чорнобривців. Про це повідомляє пресслужба Золотоніської міської ради.

Програма заходів була більш ніж насиченою, у конкурсах взяло участь ледь не все місто, голосування за переможців змагань відбувалося наживо. Із самого ранку Золотоношу прикрасили квітковими композиціями, у парку Шевченка розгорнули локації для дітей, виїзну торгівлю, продукцію золотоніських харчових підприємств.

Близько 11 години містяни гуртувалися біля пам’ятного знака "Танк" на парад вишиванок. Урочисту колону очолили прапороносці місцевої військової частини. Святковою ходою учасники маршу вишиванок пройшли трояндовою алеєю, до площі Героїв Майдану, де відбулося урочисте зібрання.

Далі містян запросили на першу локацію – дефіле у вишиванках. Дефіле по кількаметровій "червоній доріжці" на площі Героїв Майдану у Золотоноші проходило вперше, тож охочих продемонструвати національний одяг було небагато, проте за них можна було голосувати прямо на місці, кинувши у скриньку порядковий номер учасника. Переможницею, завдяки таємному голосуванню глядачів, визнали спеціаліста управління праці і соціального захисту населення Таїсію Величко.

Поступово містяни перемістилися до фонтанів, де їх частували пирогом. Потому гостей запросили на співочу локацію "Караоке на фонтані". Переможниця, учениця школи № 2 Ольга Різніченко своїм неймовірним вокалом спромоглася зібрати майже тисячу гривень. Всім учасникам співочої станції презентували подарунки від Золотоніської міської ради.

У парку тим часом відбувалися різноманітні майстер-класи від працівників Будинку дитячої та юнацької творчості. Тут же працював і територіальний центр. Вони вчили гостей свята гончарному мистецтву, разом із соцпрацівниками золотонісці розмальовували і смакували солодкі пряники.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Золотоноші запропонували свою версію Державного Гімну.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x