НовиниЧеркащинаУ Золотоноші відновила роботу муніципальна інспекція з паркування

У Золотоноші відновила роботу муніципальна інспекція з паркування

-

- Advertisment -

Муніципальна інспекція управління житлово-комунального господарства у період воєнного стану продовжувала виконувати свою роботу, але деякі завдання, що віднесені до компетенції відділу, були призупинені, зокрема це стосувалося й інспекції з паркування, інформує сайт Золотоноша.City.

Нині ж муніципальні інспектори Артем Печериця та Максим Антипович вже продовжили контроль трафіку у місті та фіксують порушення правил дорожнього руху.

За словами начальника управління житлово-комунального господарства Артема Харіна, інспекції з паркування відновили 20 квітня і вже за два дні виписали до двох десятків протоколів. Загальна сума штрафів за порушення склала близько 5 тисяч гривень. Зокрема, складна ситуація по вулиці Садовий проїзд, де в зоні фонтанів правопорушники постійно перекривають рух транспорту й ускладнюють проїзд автомобілям містян та роботі комунальних служб.

Артем Вікторович зауважує, що інспектори активно проводять й інформаційно-просвітницьку діяльність, адже у місті багато нових жителів, зокрема й внутрішньо переміщених осіб, які часом не розуміють особливостей правил паркування або забувають про необхідність їх дотримання. Подібні правопорушення не лише викликають незручності пересування містом, але і можуть призвести до дорожньо-транспортних пригод.

Нагадаємо, що порушення правил паркування, зокрема зупинка чи стоянка, що створює перешкоду дорожньому руху, тягне матеріальне покарання – штраф у розмірі від 340 до 1170 грн.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

“Черкаські Мавпи-Дніпро” стали першим півфіналістом Суперліги з баскетболу

Черкаські Мавпи виграли у Запоріжжя чвертьфінальну серію плей-оф 2:0 і першими вийшли до півфіналу. Про це інформує сайт Черкаських...

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x