НовиниЧеркащинаУ Золотоноші проведуть аукціон для родин загиблих воїнів Черкащини

У Золотоноші проведуть аукціон для родин загиблих воїнів Черкащини

-

- Advertisment -

Аукціон, що має на меті зібрати кошти для родин загиблих АТОвців Черкащини, відбудеться незабаром у місті Золотоноша. "Із молотка" на заході відпускатимуть картини учасників конкурсу "Мирна Україна", який організував благодійний фонд "Разом". Конкурс відбувався на всій території Черкаської області й зібрав понад тисячу картин, об’єднаних єдиною тематикою – любов до рідної землі й прагнення відновлення миру на ній, пише "Золотоноша".

"Малюнки юних художників, таких молодих, але вже свідомих українців, продемонстрували нам не просто дитяче бачення ситуації, що склалася в нашій країні, а й прагнення малечі жити в мирній та благополучній країні, – відзначає засновниця благодійного фонду "Разом" Людмила Русаліна. – Хтось малював своє рідне село чи місто, хтось – родину, а хтось – усю країну, єдину й вільну від чужинців і загарбників. Саме тому хочемо, щоб ці роботи побачили і ті, кому ця тема теж болить і небайдужа, і бійці, які нині боронять наші кордони".

Благодійний захід відбудеться в місті Золотоноша, оскільки саме звідси надіслали найбільше робіт на конкурс. Аукціон проведуть 22 лютого о 15-ій годині у міському Будинку культури. До участі запрошують благодійників, меценатів та всіх охочих допомогти родинам загиблих АТОвців.

Організатори зауважують, що виручені з аукціону кошти передадуть сім’ям загиблих воїнів АТО Черкащини. Водночас решту робіт учасників конкурсу надішлють нашим бійцям на передову як підтримку та вияв любові.

Як повідомляв сайт vikka.ua, захисники України отримали від черкаських волонтерівгуманітарну допомогу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Танцювали, співали і дарували квіти: у Черкасах гімназистки долучилися до спільноти панянок (ВІДЕО)

Уже 10 років у черкаській гімназії № 9 практикується роздільне навчання початкової школи. У дівочих класах - панянки, у...

Черкащанка отримала посвідчення майстра спорту України 

Боксерці з Черкас Вікторії Боярченко вручили посвідчення майстра спорту України. Про це повідомили у пресслужбі Черкаської міської ради. Вікторія Боярченко...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x