додому Новини Черкащина У Золотоноші побудують кругові транспортні розв’язки

У Золотоноші побудують кругові транспортні розв’язки

0

У Золотоноші незабаром з’являться дорожні розв’язки з круговим рухом. Про це повідомляє начальник УЖКГ Олександр Флоренко. За його словами, перша буде облаштована на перехресті Шевченка-Новоселівська (р-н Центрального ринку). Відповідну ініціативу обговорили на нараді в управлінні житлово-комунального господарства. Відкритий діалог відвідали комунальники, громадськість, перевізники та проектанти, пише сайт "Золотоноша".

Бурхливе обговорення цього проекту перемістилося із кабінету посадовців на згадане перехрестя. Там і вирішили низку питань, які озвучувалися на нараді. Результатом зібрання стало замовлення проектно-кошторисної документації для облаштування розв’язки. Окрім того, замовлено і проект на будівництво автостоянки на вулиці Обухова. Розрахована вона буде на 30 нових паркувальних місць.

У випадку отримання позитивних показників від облаштування кругового руху на перехресті коло ринку, таку ж розв’язку планують облаштувати і на перехресті Шевченка-Черкаська (район пам’ятного знаку "Танк").

Як повідомляв сайт vikka.ua, у середмісті Черкас водій легковика влаштував потрійну ДТП.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version