НовиниУ Золотоноші під час сварки чоловік ледь не зарізав...

У Золотоноші під час сварки чоловік ледь не зарізав свого сусіда

-

- Advertisment -

Через свою лють чоловік на схилі літ може потрапити за грати. Під час сварки із сусідом пенсіонер вдарив його в живіт ножем. Дії зловмисника слідчі кваліфікували як умисне тяжке тілесне ушкодження, інформує прес-служба УМВС у Черкаській області.

Про інцидент правоохоронцям повідомили сусіди. За вказаною адресою міліціонерів зустріли мешканці села, які розповіли, що поблизу двору їхнього односельця сталася сварка, під час якої власник домоволодіння вдарив ножем свого опонента. Після цього чоловіки з лайкою розійшлися. Потерпілий спочатку не зрозумів, що сталося, тому розгніваний пішов до себе у двір. Лише там йому стало зле і він побачив, що поранений. Стурбовані сусіди викликали йому швидку допомогу та зателефонували до міліції.

Як з’ясувалося, між 76-річним господарем будинку та його сусідом кілька років поспіль триває ворожнеча, проте далі за образи справа не заходила. Цього разу потерпілий прийшов до сусіда з’ясовувати стосунки, коли той саме обрізав ножем виноград. Під час сварки господар домоволодіння вдарив ножем сусіда.

Щодо пенсіонера відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121(Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Чоловік може потрапити за грати на строк від п'яти до восьми років.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x