НовиниЧеркащинаУ Золотоноші на двох школярів напав єнот (ФОТО)

У Золотоноші на двох школярів напав єнот (ФОТО)

-

- Advertisment -

Зранку 25 вересня у Золотоноші, на перехресті вулиць Благовіщенська – Богунського, єнот напав на хлопчика і дівчинку. Про це сайту Золотоноша.City розповів житель міста Ярослав, який став свідком цього інциденту.

Близько сьомої ранку чоловік йшов на зупинку громадського транспорту. Попереду вдалині побачив двох дітей, які теж прямували до зупинки. Біля трансформаторної будки є провулок, що спускається вниз до болота. Раптом діти почали дивно поводитися. За словами співрозмовника, було досить далеченько, тому не міг зрозуміти, що відбувається. Подумав, що граються з кошеням. Та коли підійшов ближче, побачив єнота, який агресивно кидався спочатку на дівчинку, а потім і на хлопчика. Потім підбігла стороння жінка і за допомогою пляшки та сумки зуміла відбити ворожу атаку тварини.

Єнот відбіг на деяку відстань від дітей і став спостерігати за людьми, а потім побіг вниз до болота.

Журналісти поспілкуватись із мамою Алінки та Саші, яка відразу заспокоїла: "На щастя, все обійшлося. Тварина дітей не покусала, лише пошарпала за штани". У санаторній школі-інтернаті, де навчаються її син та донька, їх ретельно оглянув медик і не виявив слідів укусу. Як розповіла Жанна, у той час, коли діти переходили дорогу з Богунського на Благовіщенську, з недобудови вискочив єнот, почав гарчати, нападати на доньку. Молодший син хотів захистити сестру, відганяючи тварину, але дісталося і йому. Єнот виявив агресію і тягав хлопчика за штани, від чого він упав на землю і вже лежачи продовжив боротьбу з твариною. Дякувати Богу, нагодилася жіночка, яка не побоялася вступити у двобій з агресивною твариною.

"Добре, що так все закінчилося. Але мене дуже хвилює питання: куди подівся єнот? Щоб не постраждала якась інша людина, та й моїм дітям завтра доведеться йти цією ж стежкою. Якщо він скажений, хто має про це подбати?" – виявила занепокоєння мама Жанна.

З цим питанням звернулися до начальника Золотоніського районного управління Держпродспоживслужби Володимира Карпенка.

"Нам нічого про це невідомо. Але відловом таких тварин мають займатися комунальні служби міста, які у таких випадках часто вдаються до послуг мисливців", – прокоментував посадовець.

За словами головного спеціаліста відділу контролю за благоустроєм управління ЖКГ Олександра Городинця, вся проблема в тому, що ніхто нікому про цей випадок не повідомляв.

"Вперше про це чую від вас", – зазначив управлінець.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Черкаси долучились до Всеукраїнського маршу за тварин.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x