НовиниЧеркащинаУ Золотоноші ФОП відремонтував фонтан за 800 тис грн

У Золотоноші ФОП відремонтував фонтан за 800 тис грн

-

- Advertisment -

У Золотоноші улюбленець місцевої влади відремонтував фонтан за 846 тис. грн. Про це повідомляється на порталі «Прозоро».

ФОП Андрій Мороз отримав підряд без тендеру, як кажуть, прямою угодою. Нагадаємо, що влітку фонтани перестали працювати. Проте, за словами, заступника міського голови Олександра Флоренка, міська влада вирішила відновити їхню роботу.

За його словами, фонтан фактично вийшов з ладу ще минулого року або й раніше.

“На ньому тривалий час відпадає облицювальна плитка, яка постійно потрапляє в систему циркуляції води й наносить цій системі досить серйозні ушкодження. Також з часом на нашому фонтані зіпсувалася гідроізоляція. Нам постійно доводиться доливати воду, котра просочується під основу, утворюючи пустоти під самим об’єктом благоустрою і під тротуарною плиткою”, – пояснює Флоренко.

Минулого року через повномасштабне вторгнення не вдалося розпочати роботи по реконструкції фонтану. В цьому році, після консультації з громадськістю і деяких дебатів з депутатами, кошти на ремонт було виділено.

“Реконструкцію фонтану сьогодні було розпочато. В рамках робіт буде повністю замінено плитку облицювання, облаштовано гідроізоляцію і дещо змінено вигляд фонтану. Тепер він відповідатиме концепції центральної площі нашого міста”, – зауважив заступник міського голови Золотоноші.

ФОП Андрій Мороз є улюбленцем місцевої влади. Він уклав із виконавчим комітетом Золотоніської міської ради 27 угод на загальну суму 3,7 млн грн. Також він співпрацює із Золотоніською РВА. Зі структурами Золотоніської РВА у нього укладено 24 угоди на 4,8 млн грн.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Обережно, ботулізм: на Уманщині подружжя отруїлося рибою

На Черкащині продовжують реєструватися випадки захворювань на ботулізм. У лікарні перебувають чоловік та дружина із Жашківської громади. Повідомляє Черкаський...

Суд обрав запобіжний захід водію, через якого постраждали двоє неповнолітніх на Золотоніщині

Підозрюваному у ДТП, в якій постраждали двоє неповнолітніх та жінка, суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x