НовиниЧеркащинаУ Золотоноші до Дня Конституції відзняли креативне відеопривітання

У Золотоноші до Дня Конституції відзняли креативне відеопривітання

-

- Advertisment -

Золотоніський міський будинок культури практикує традицію креативних відеовітань. Цього разу місцеві митці презентували оригінальний кліп до Дня Конституції України.

Для цього адаптували відому пісню Святослава Вакарчука "Той день", організувавши зйомки у різних локаціях довкола Золотоноші, інформує сайт міста.

Автор ідеї, організатор та сценарист – режисер МБК Маргарита Лазарєва. Саме вона наважилась втілити в життя свою ж ідею. За її словами, основний лейтмотив відео – свою країну мрій "малювати" мають усі громадяни. Якщо кожен українець докладе зусиль на місці, отримаємо справді квітучу державу. Головну роль у кліпі зіграв уродженець Золотоноші, художник Юрій Шаповал. Свою барвисту Україну на великому холсті він малював на фоні Дніпра. У цей час вокальними здібностями на околицях міста ділився колектив будинку культури.

"За кадром лишилися спека, зламаний дрон і купа роботи небайдужих до мистецтва людей. Результат нашої спільної кропіткої праці маємо. Величезна подяка усім причетним до втілення її в життя. Дякую своїй рідній Золотоноші за безкраї, мальовничі краєвиди! Дуже сподіваюся, що виправдала надії. З Днем конституції,моя Україно", – прокоментувала прем’єру авторка відео Маргарита Лазарєва.

Як повідомляв сайт vikka.ua, серед молоді на Черкащині чоловіків більше, ніж жінок.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські піротехніки розміновують деокуповані території (ВІДЕО) 

Черкаські піротехніки продовжують розміновувати деокуповані території Херсонської та Миколаївської областей від вибухонебезпечних предметів. Про це повідомляють на сторінці Обласного...

На Золотоніщині нетверезий водій збив мотоцикліста

У селі Софіївка Золотоніського району сталася аварія, в якій зіткнулися автомобіль "ЗАЗ Таврія" і мотоцикл "KAWASAKI". Про це повідомляє...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x