НовиниЧеркащинаУ Золотоніському районі стартував ремонт шляхопроводу: рух транспорту закритий...

У Золотоніському районі стартував ремонт шляхопроводу: рух транспорту закритий (Фото)

-

- Advertisment -

На автомобільній дорозі державного значення Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь на ділянці км 117+180 у Золотоніському районі розпочалася реконструкція шляхопроводу через залізничну колію та підходів до нього.

21 травня розпочато демонтажні роботи на цьому шляхопроводі. На період виконання робіт з реконструкції шляхопроводу рух штучною спорудою для усіх видів транспорту закрито. Про це інформує пресслужба САД у Черкаській області.

На період виконання ремонтних робіт буде змінено рух автотранспорту дорогами загального користування відповідно до схеми погодженої з Департаментом Патрульної поліції України. Рух легкового та вантажного транспорту вагою до 3,5 тонн здійснюється через місто Золотоноша, рух іншого великовагового транспорту – по автодорогах Н-02, Н-16 та Р-10 через міста Черкаси, Сміла та Канів. Крім того, відкритою залишається і мережа місцевих доріг, якими теж можна здійснити об’їзд.

Реконструкція шляхопроводу передбачає розбирання старої конструкції мосту. На новій конструкції мосту буде влаштовано розширення проїжджої частини, облаштування нових опор шляхопроводу, прогонових споруд, влаштування нової монолітної плити проїзної частини, заміну балок, влаштування водовідведення, облаштування тротуару, влаштування нового бар’єрного та перильного огородження. Також буде влаштовано нове асфальтобетонне покриття на підходах до шляхопроводу, встановлено нові дорожні знаки. Роботи з реконструкції шляхопроводу будуть завершені до кінця 2020 року.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області рекомендує водіям заздалегідь планувати свій маршрут, враховуючи дану інформацію, та з розумінням поставитися до тимчасових незручностей під час проведення ремонтних робіт. Звертайте увагу на тимчасові дорожні знаки, інформаційні панно та інші технічні засоби організації руху.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у двох районах Черкащини триває ремонт автошляхів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

«Кожна жінка — богиня»: у Черкасах презентували арт-проєкт «Венера»

Черкаський художній музей презентує арт-проєкт заслуженого художника України Максима Гладька — «Венера». Про це повідомляють на сторінці музею. Венера —...

«Подаруй світло Харкову»: на Черкащині вже підготували перший транш підтримки

«Подаруй світло Харкову». Вантаж під такою назвою формують на Черкащині. Область долучилася до підтримки незламного Харкова, який щодня потерпає...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x