НовиниЧеркащинаУ Золотоніській районній лікарні відбувається капітальний ремонт (ФОТО)

У Золотоніській районній лікарні відбувається капітальний ремонт (ФОТО)

-

- Advertisment -

У гінекологічному й акушерському відділеннях Золотоніської ЦРЛ відбувається капітальний ремонт. Відтепер майбутні матусі будуть насолоджуватися перебуванням у нових і функціональних палатах, пише "Златокрай онлайн".

За словами завідуючого пологовим відділенням Миколи Кучера, на другому поверсі заплановані три індивідуальні пологові палати: синього, бежевого й зеленого кольорів. У кожній – окремо душ і туалет, буде дитяче ліжечко, сповивальний столик, доросле ліжко й крісло, планують встановити плазму і холодильник. У такій кімнаті жінка може народжувати разом з чоловіком та надалі залишатися в ній до виписки. Ремонтуються палати інтенсивної терапії. 

За кошти з міського бюджету придбано операційний багатофункціональний стіл, який може підійматися, опускатися, перехилятися у різні боки. До цього у відділенні був звичайний, радянського зразка. Також до комплекту модернізували операційну лампу, яка змінює колір, нею можна керувати як за допомогою сенсорного дисплею, так і в ручному режимі. 

Поблизу акушерського відділення незабаром відкриється медичний скринінговий центр – осередок для жінок, в якому надаватимуть послуги гінеколог, мамолог, проводитиметься ультразвукове дослідження. Тут вже з’явився перший в Золотоноші мамограф.

"Специфіка обстеження у нас своя: залежно від того, що жінка хоче перевірити, ми її консультуємо по телефону, підказуємо, в які "жіночі" терміни краще прийти, щоб це було якісне обстеження і, відповідно, вірний діагноз", – розповіла про тонкощі скринінгу лікар ультразвукової діагностики Наталія Любченко. – Ми проводимо скринінг на онкопатологію. Тепер в одному центрі жінка зможе пройти мамографію чи УЗД молочних залоз, гінекологічне обстеження кольпоскопії та ультразвукове обстеження малого тазу і щитоподібних залоз. Це – плановий огляд, який раз на рік має проходити кожна жінка". 

Записатися до центру можна в зручний для пацієнта час. Незабаром планується офіційне відкриття.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у черкаській лікарні встановили перший бахіломат.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах затримали зловмисника, який пограбував пенсіонера та втік

За інформацією 60-річного потерпілого, невідома особа вкрала його телефон і швидко зникла. Поліція встановила винуватця. Про це повідомляє пресслужба...

Черкасець здобув три золота чемпіонату Європи зі спортивної гімнастики

Спортсмен із Черкас Ілля Ковтун виборов три "золоті" нагороди чемпіонату Європи зі спортивної гімнастики. Про це повідомляє Відділення НОК...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x