НовиниУ жовтні до бюджетів Черкащини надійде третій мільярд гривень...

У жовтні до бюджетів Черкащини надійде третій мільярд гривень податків

-

- Advertisment -

На Черкащині протягом січня-вересня поточного року надходження до місцевих бюджетів становили 2,8 млрд грн, що на 913 млн грн, або в 1,5 раза більше, ніж у минулому році. Про це зазначив начальник головного управління ДФС у Черкаській області Максим Криштопа.

Найзначніші надходження – від податку на доходи фізичних осіб – понад 1456 млн грн. Частка надходжень від ПДФО становить 52 % у надходженнях до місцевих бюджетів Черкаської області.

Другий за обсягом надходжень платіж до місяцевих бюджетів – земельний податок та орендна плата за землю, – перераховано понад 516 млн грн (+142,9 млн грн до дев’яти місяців минулого року).

Також надійшло майже 31 млн грн податку на нерухоме майно і 2,6 млн грн транспортного податку. Частка податку на майно  у місцевих бюджетах Черкаської області становить 19,6 %.

Спрощенці – юридичні і фізичні особи сплатили 392 млн грн єдиного податку. Додаткові надходження податку на прибуток до місцевих бюджетів становлять за дев’ять місяців 18,8 млн грн.

Перспективним джерелом наповнення місцевих бюджетів залишається акцизний податок з реалізації через роздрібну мережу підакцизних товарів (алкогольних напоїв, пива, тютюнових виробів, нафтопродуктів). З початку року надійшло 255 млн грн акцизу, що в 1,6 раза більше ніж торік за 9 місяців.

Керівник ГУ ДФС Черкащини повідомив, що у жовтні  надходження податків до місцевих бюджетів перетнуть трьохмільярдну позначку, а збір платежів до загального фонду державного бюджету сягне 2,5 млрд грн податків і зборів. Очікувані перерахування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування – 2 млрд грн.

Як повідомляв сайт vikka.ua, із початку року аграрії Черкас сплатили понад 7 млн грн податків.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

В Умані “на гарячому” затримали збувача вогнепальної зброї

За процесуального керівництва прокурорів Уманської окружної прокуратури повідомили про підозру 42-річному чоловіку за фактом незаконного придбання, зберігання, носіння та...

На Черкащині судитимуть водія, який пропонував хабар поліцейським

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт проти жителя міста Черкаси, який запропонував неправомірну вигоду працівникам поліції. Про це повідомляє...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x