додому Новини Черкащина У жительки Сміли виявили чотириметрові коноплі (ФОТО)

У жительки Сміли виявили чотириметрові коноплі (ФОТО)

0

Працівники Смілянського відділу поліції виявили у дворовому господарстві місцевої жительки 46 рослин коноплі, висота яких складає близько 4 метрів. Відкрито кримінальне провадження за статтею 310 Кримінального кодексу України. Нарковмісні рослини вилучено та направлено на експертизу. Про це повідомляє ГУ НП в Черкаській області.

До правоохоронців надійшла оперативна інформація, що в Смілі, на території одного із приватних домоволодінь, господарі будинку вирощують рослини коноплі.

Під час санкціонованого обшуку домоволодіння 35-річної жінки, за будинком на прилеглій території було виявлено 46 кущів коноплі, висота яких складає близько 4 метрів. Від будь-яких пояснень жінка відмовилась, з нею працюють слідчі.

За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено відповідальність у вигляді штрафу, арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі до трьох років. Триває слідство.

Як повідомляв сайт vikka.ua, сім разів судимого черкащанина поліція затримала за виготовлення наркотиків.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version