НовиниКриміналУ Жашкові винуватець ДТП пропонував поліції хабара (ВІДЕО)

У Жашкові винуватець ДТП пропонував поліції хабара (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

У Жашкові нетверезий винуватець ДТП хотів уникнути відповідальності. Він запропонував поліцейським хабара. Тепер чоловіку загрожує штраф, а також обмеження або позбавлення волі до чотирьох років. Повідомляє Поліція Черкаської області. 

Пригода сталася в місті Жашків на вулиці Залізнична. Водій автомобіля ВАЗ-2109 в’їхав у припарковане авто. ДТП помітили поліцейські. Правоохоронці зупинилися та почали з’ясовувати всі обставини.

У керманича були помітні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловіку запропонували пройти перевірку на місці за допомогою приладу “Драгер”, або у медичному закладі.

Чоловік забажав пройти огляд на місці. “Драгер” показав результат 2,09% проміле, що майже в 11 разів перевищує допустиму норму.

Під час складання адміністративних матеріалів жашківчанин запропонував поліцейським неправомірну вигоду у розмірі 100 доларів США. Правоохоронці неодноразово попереджали чоловіка про кримінальну відповідальність, та його це не зупинило.

Слідчі Жашкова відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Правопорушнику вже повідомили про підозру.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 1 тисячі до 4 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від 2 до 4 років, або позбавлення волі на той самий строк.

Крім того, на порушника склали адміністративний протокол за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Йому загрожує штраф у розмірі 17 000 гривень з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк один рік.


Читайте також: У Черкасах на проспекті Хіміків зіштовхнулися чотири автівки

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x