НовиниЧеркащинаУ Жашкові продали колишній кінотеатр за рекордні 40 млн....

У Жашкові продали колишній кінотеатр за рекордні 40 млн. грн

-

- Advertisment -

У Жашкові продали з аукціону будівлю колишнього кінотеатру «Колос». При стартовій ціні в 191 тис грн будівлю продали за рекордні 40 млн грн. Результати аукціону оприлюднені на сайті «Прозоро».

Влада Жашкова двічі виставляла цю будівлю на аукціон. Перші торги, які пройшли у березні при стартовій ціні в 382 тис грн, не відбулися. Мовляв, переможець відмовився перераховувати кошти. Хоча вже тоді пропозиції від учасників були захмарні: деякі учасники пропонували 20-30 млн грн.

Тому міська влада Жашкова зменшила стартову ціну удвічі і оголосила другий аукціон.

Цього разу за будівлю, площею 740 м. кв, вирішили поборотися 8 учасників. Пропозиції зростали у геометричній прогресії. Найбільшу ціну вказала Катерина Гандзюк. Вона запропонувала придбати будівлю кінотеатру «Колос» за 40 млн 510 тис. грн. Нині очікується на оприлюднення протоколу торгів. Надалі має відбутися підписання договору і оплата.

Враховуючи досвід попереднього аукціону, то ці торги також можуть скасувати.

Будівля колишнього кінотеатру «Колос» була передана Жашківській громаді у 2020 році. Нині будівля перебуває в аварійному стані.

Читайте також на сайті vikka.ua

  • У Черкасах на місці автопарковики на розі вулиць Пастерівська та Маломужа хочуть збудувати багатоповерхівку. Орендар земельної ділянки компанія «Черкаси паркосервіс» подала заяву на отримання містобудівних умов та обмежень.
  • У Жашкові бухгалтер незаконно присвоїв понад 3 млн грн бюджетних коштів. Трьом жашківчанам повідомлено про підозру у привласненні, розтраті та заволодінні чужого майна, а також внесенні до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей.
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x