додому Новини Кримінал У Жашкові «бадяжили» «ліву» продукцію для захисту рослин

У Жашкові «бадяжили» «ліву» продукцію для захисту рослин

0

Поліцією Черкащини припинено діяльність «підпільного цеху» з виготовлення контрафактної сільськогосподарської хімії. Група осіб виробляла й розповсюджувала контрафактну продукцію під виглядом торгових марок відомих брендів. Про це повідомляє пресслужба Поліції в Черкаській області.

42-річний житель Жашкова та четверо місцевих мешканців налагодили виробництво фальсифікованої продукції засобів захисту рослин. Сировиною виступали аналоги препаратів, які мали у своєму складі ідентичну за властивостями діючу хімічну речовину, але були дешевшими від вартості препаратів відомих виробників. Зловмисники продавали контрафакт аграріям по всій території України, а також на ринках і в місцях стихійної торгівлі “оптом” та в роздріб.

Було проведено вісім обшуків, під час яких вилучили 260 каністр з логотипами різних торгових марок, зокрема «Syngenta», «Bayer», «DuPont», «Defenda», блокноти з чорновими записами та товаротранспортні накладні.

Вилучено фальсифікату на загальну суму понад 1,5 млн гривень. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 229 (Незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого значення походження товару) Кримінального кодексу України. Учасникам загрожує штраф від 1,1 до 2,2 млн. грн. Слідство триває.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині поліцейський відремонтував чужий автомобіль

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version