НовиниЧеркащинаУ заторі перед черкаською дамбою двоє підлітків організували бізнес...

У заторі перед черкаською дамбою двоє підлітків організували бізнес (ФОТО)

-

- Advertisment -

Двоє юних жителів с. Благодатне придумали оригінальний спосіб підзаробити влітку – у час затору перед черкаською дамбою вони влаштовують торгівлю між машинами на лівому березі. Про це пише "Про все".

Хлопці продають каву, холодний компот та смачну кукурудзу. Кажуть, що такий стартап придумали нещодавно. Возять свій товар на велосипеді.

– Все готуємо самі. Зриваємо на городах у батьків кукурудзу, потім варимо її. Так само і компот самостійно готуємо з яблук, смородини та малини. Потім йдемо на трасу, – розповідає Олег Кукало.

Олег разом товаришем Олександром живуть у селі Благодатне. Розповідають, що найкраще розкуповують все у п’ятницю та неділю, адже тоді в заторі стоїть значно більше машин, ніж в інші дні.

– А розпочалося все з того, що ми нарвали на городі кукурудзи і вивезли продавати сирі качани на базарчик, що біля траси. Тоді на двох нам вдалося заробити лише 15 гривень. Такий заробіток нас, звісно, не влаштував. Тому потім вирішили ходити між машинами. І зрозуміли, що так краще. Заробляємо десь 100 гривень. Поки найбільший заробіток був по 130 гривень на кожного, – кажуть хлопці.

Торгівля у них із сервісом – кожен качан кладуть до поліетиленового пакета, а при бажанні покупця кукурудзу додатково посипають ще й сіллю та дають зубочистки.

Хлопці зізнаються, що спершу свій товар продавали по 5 гривень. Потім зрозуміли, що це не вигідно, бо ж мають і чималі витрати: на каву, цукор, стаканчики. Тож нині ціну підняли до 8 гривень.

– Ми порахували, що сирі качани кукурудзи у Черкасах продають по 6 гривень. Тому 8 гривень за варену – це нормальна ціна, – зауважує Олег.

Водіям та пасажирам маленький бізнес хлопців припав до душі – стоячи у заторах, вони залюбки купують кукурудзу та компот.

Як повідомляв сайт vikka.ua, стало відомо, скільки транспорту перетинає черкаську дамбу в пропускні години.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x