додому Новини Освіта У заповіднику під Каневом відвідувачі лишають цікаві «сувеніри»

У заповіднику під Каневом відвідувачі лишають цікаві «сувеніри»

0

Три послання невідомі патріоти залишили у трьох знакових місцях півострова Трахтемирів. Цікаві “сувеніри” лишили тут напередодні Покрови. Про цікаві знахідки розповідається на сторінці Державного історико-культурного заповідника «Трахтемирів».

«Підле вторгнення росії змінило багато планів українців, та попри це, Трахтемирів, мов магніт, продовжує притягувати мандрівників», – йдеться у повідомленні заповідника.

Три розписані малюнками камінчики-послання ці невідомі залишили у трьох знакових місцях півострова. Біля підніжжя пам’ятника в честь гетьмана Сагайдачного і його козаків та перемоги 1618 року над московитами з’явився камінчик з малюнком, де дорога між золотим житом, під синім небом з птахами у ньому. Біля хреста на місці, де колись була Трахтемирівська церква – камінчик з датами сучасної війни з росією: 2014 і 2022. На лавці з оглядом на Дніпро, де люблять посидіти мандрівники – третій камінчик, з синьо-жовтим гербом-тризубом на ньому…Державний історико-культурний заповідник “Трахтемирів” завжди радий тим, хто щиро поважає історію й природу нашого краю. Гарантуємо: після завершення війни і нашої Перемоги разом організуємо ще безліч цікавих заходів!

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version