НовиниОсвітаУ заповіднику під Каневом відвідувачі лишають цікаві «сувеніри»

У заповіднику під Каневом відвідувачі лишають цікаві «сувеніри»

-

- Advertisment -

Три послання невідомі патріоти залишили у трьох знакових місцях півострова Трахтемирів. Цікаві “сувеніри” лишили тут напередодні Покрови. Про цікаві знахідки розповідається на сторінці Державного історико-культурного заповідника «Трахтемирів».

«Підле вторгнення росії змінило багато планів українців, та попри це, Трахтемирів, мов магніт, продовжує притягувати мандрівників», – йдеться у повідомленні заповідника.

Три розписані малюнками камінчики-послання ці невідомі залишили у трьох знакових місцях півострова. Біля підніжжя пам’ятника в честь гетьмана Сагайдачного і його козаків та перемоги 1618 року над московитами з’явився камінчик з малюнком, де дорога між золотим житом, під синім небом з птахами у ньому. Біля хреста на місці, де колись була Трахтемирівська церква – камінчик з датами сучасної війни з росією: 2014 і 2022. На лавці з оглядом на Дніпро, де люблять посидіти мандрівники – третій камінчик, з синьо-жовтим гербом-тризубом на ньому…Державний історико-культурний заповідник “Трахтемирів” завжди радий тим, хто щиро поважає історію й природу нашого краю. Гарантуємо: після завершення війни і нашої Перемоги разом організуємо ще безліч цікавих заходів!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Учасникам ДФТГ надаватимуть виплати з міського бюджету Черкас (ВІДЕО)

Кожному учаснику формування з міського бюджету цьогоріч виділять матеріальну виплату в розмірі 30 тис. грн. Про це повідомляє власний...

Черкащан попереджають про небезпечні пориви вітру

Завтра, 24 квітня, в місті Черкаси та на території області очікуються небезпечні пориви вітру. Про це повідомляє Черкаський обласний...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x