НовиниОсвітаУ заповіднику під Каневом відвідувачі лишають цікаві «сувеніри»

У заповіднику під Каневом відвідувачі лишають цікаві «сувеніри»

-

- Advertisment -

Три послання невідомі патріоти залишили у трьох знакових місцях півострова Трахтемирів. Цікаві “сувеніри” лишили тут напередодні Покрови. Про цікаві знахідки розповідається на сторінці Державного історико-культурного заповідника «Трахтемирів».

«Підле вторгнення росії змінило багато планів українців, та попри це, Трахтемирів, мов магніт, продовжує притягувати мандрівників», – йдеться у повідомленні заповідника.

Три розписані малюнками камінчики-послання ці невідомі залишили у трьох знакових місцях півострова. Біля підніжжя пам’ятника в честь гетьмана Сагайдачного і його козаків та перемоги 1618 року над московитами з’явився камінчик з малюнком, де дорога між золотим житом, під синім небом з птахами у ньому. Біля хреста на місці, де колись була Трахтемирівська церква – камінчик з датами сучасної війни з росією: 2014 і 2022. На лавці з оглядом на Дніпро, де люблять посидіти мандрівники – третій камінчик, з синьо-жовтим гербом-тризубом на ньому…Державний історико-культурний заповідник “Трахтемирів” завжди радий тим, хто щиро поважає історію й природу нашого краю. Гарантуємо: після завершення війни і нашої Перемоги разом організуємо ще безліч цікавих заходів!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x