НовиниУ заказнику на Черкащині впіймали браконьєрів

У заказнику на Черкащині впіймали браконьєрів

-

- Advertisment -

На території орнітологічного заказника загальнодержавного значення "Липівський" 2–3 лютого відбувся черговий рейд, повідомляє Держекоінспекція у Черкаській області.

Разом із спеціалістами Державної екологічної інспекції у Черкаській області та водного патруля Патрульної поліції міста Черкаси у заході взяли участь представники Громадського об’єднання "Депутатський контроль" в Черкаській області та громадські інспектори з охорони довкілля Черкаської області.

Затримані двоє громадян, які займались незаконним виловом риби і встигли упіймати п’ять судаків. Розмір шкоди, завданої довкіллю, обраховано згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 24.07.2013 №541. Сума коштів, яку доведеться сплатити браконьєрам, становить 4 тисячі 515 гривень.

На місце події була викликана слідчо-оперативна група. У порушників вилучена виловлена риба. Державні інспектори склали два протоколи про адміністративне правопорушення за статтею 91 КУпАП. Крім того, вирішується питання про порушення кримінального провадження за статтею 249 Кримінального Кодексу України.

Державна екологічна інспекція попереджає любителів незаконної риболовлі про продовження постійного контролю за дотриманням вимог природоохоронного законодавства на території заказника загальнодержавного значення "Липівський".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x