додому Новини Черкащина У воді стався інсульт: на Черкащині рятувальник витягнув із того світу жінку...

У воді стався інсульт: на Черкащині рятувальник витягнув із того світу жінку (Відео)

0
потопельник

У Смілі на річці Тясмин ледь не трапилася трагедія. Під час відпочинку на центральному пляжі люди помітили жінку, яка перебувала у воді без ознак життя. Вони забили на сполох.

Про це повідомляють на сторінці Рятувальної станції Сміли у Facebook.

Свідками події стали і співробітники місцевого відділку ДСНС. Інспекторка райвідділу Ірина Лисенко одразу кинулася на допомогу потерпілій та дістала її до берега. У цей час на допомогу прийшли й інші рятувальники. Поки вони проводили всі необхідні заходи, люди викликали «швидку».

До приїзду медиків до життя жінку приводив начальник комунально-водолазної пошукової групи Віктор Терновцов. Чоловік протягом двох хвилин проводив реанімаційні домедичні заходи. Йому, спільно з Іриною Лисенко, вдалося відновити серцебиття та дихання потерпілої.

У коментарі сайту vikka.ua речниця Обласного центру екстреної допомоги Ірина Назарок підтвердила вказану інформацію. Потерпілою виявилася 71-річна місцева жителька. Під час купання у жінки трапився інсульт. Її доставили до Смілянської міської лікарні. Попередньо, з гострим порушенням мозкового кровообігу. Жінка перебуває в комі.

Щоб переглянути відео, перейдіть за посиланням.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Дніпрі на Черкащині потонув чоловік.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version