НовиниУ вихідні на території Черкащини в ДТП постраждало 10...

У вихідні на території Черкащини в ДТП постраждало 10 людей

-

- Advertisment -

На території Черкаської області за вихідні було зафіксовано 7 дорожньо-транспортних пригод. У них 10 травмувалося осіб, одна людина загинула.

7 листопада близько о 14:30 у с. Гамарня Канівського району 42-річний водій автомобіля "ВАЗ-2101" не впорався з керуванням, з'їхав на узбіччя та скоїв наїзд на електроопору, отримавши при цьому смертельну травму.

Цього ж дня близько 22:50 год. у м. Ватутіно 30-річний водій автомобіля "ВАЗ-2101", скоїв наїзд на 46-річного велосипедиста, який рухався в попутному напрямку. Внаслідок пригоди велосипедист отримав відкриту черепно-мозкову травму.

У суботу, 8 листопада, близько 13:05 год. у Смілі 36-річний водій автомобіля "ВАЗ-21072" не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з автомобілем "ВАЗ-21150", під керуванням 20-річної жительки с. Балаклея, яка рухалась в зустрічному напрямку. Внаслідок пригоди водій автомобіля "ВАЗ-21072" отримав забійну рану голови, а водій автомобіля "ВАЗ-21150" – забійну рану живота.

Того ж дня близько ввечері у Смілі 26-річний водій автомобіля "ЗАЗ-1102" не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з автомобілем "Фольксваген" під керуванням 40-річного жителя м. Черкаси, який рухався в зустрічному напрямку. Внаслідок пригоди водій автомобіля "ЗАЗ-1102", отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та відкритий перелом лівого стегна.

У неділю, 9 листопада, близько 14:00 год. у Черкасах на перехресті вулиць Благовісна-Горького 22-річний водій автомобіля "ГАЗ-69А" при виїзді на головну дорогу не надав переваги в русі та скоїв зіткнення з автомобілем "Рено-Кенго" під керуванням 24-річного жителя м. Черкаси, який рухався по головній дорозі. Внаслідок пригоди водій автомобіль "ГАЗ-69" отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, різану рану голови. Чоловік госпіталізований до 3-ї міської лікарні. Пасажири автомобіля "Рено" також отримали травми, але не були госпіталізовані.

9 листопада близько 18:30 на 210 км автодороги Фастів-Біла Церква-Звенигородка водій автомобіля "Рено-Кенго" виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з автомобілем "ВАЗ-2114" під керуванням 37-річного киянина, який рухався в зустрічному напрямку. Внаслідок пригоди 15-річна пасажирка автомобіля "ВАЗ" отримала забійні рани обличчя.

Того ж вечора близько 20:30 в Умані 37-річчний водій автомобіля "Рено-Мастер", виконуючи обгін, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з автомобілем "Хюндай-Акцент",під керуванням 33-річного місцевого жителя, який рухався в зустрічному напрямку. Внаслідок пригоди 31-річний пасажир автомобіля "Хюндай" отримав черепно-мозкову травму. Госпіталізований до Уманської міської лікарні.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик прогнозує період стабільного тепла в області

Погода на Черкащині стабілізувалася під впливом антициклону «UWE». Опадів не очікується протягом тижня. Про це повідомляє очільник Черкаського обласного...

Уманчанина госпіталізували до психіатричної лікарні за зберігання зброї та спробу підпалу

Прокурори підтримали публічне обвинувачення у справі 41-річного мешканця Умані за фактом зберігання зброї та умисного грубого порушення громадського порядку....

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x