додому Новини Черкащина У вихідні на Черкащині буде тепло та без опадів

У вихідні на Черкащині буде тепло та без опадів

0
molbuk.ua

У вихідні антициклон «VESNA» організує на Черкащині сонячну, суху та теплу погоду. Температура вночі становитиме +7..+12º, вдень +19..+24º.

Про це повідомляє начальник Черкаського обласного гідрометцентру Віталій Постригань.

За прогнозом, лише вночі 24 травня атмосферний фронт із заходу зумовить дощі, подекуди з грозами. Наш регіон опиниться в теплому секторі північного циклону і до нас «рине» тепло з південних широт.

Протягом 25-26 травня буде без опадів. Температура вночі становитиме +10..+15º, вдень +22..+27º. А 27-28 травня повернуться короткочасні грозові дощі. Температура вночі становитиме +8..13º, вдень +23..+28º. Із 29 травня завдяки зміні синоптичних процесів на північні, дещо похолодає. Температура вночі +8..+13º, вдень +17..+22º.

За останні 30 років середня дата початку купального сезону у Дніпрі біля Черкас – 23 травня. А в цьому році початок він дещо затримується, оскільки на ранок 21 травня – температура води всього 16°С. До речі, минулого року купальний сезон розпочався аж 9 червня.

Тож приємною погодою наступних днів необхідно насолодитися та використати з користю для здоров’я, відпочинку та інших господарських робіт. Уважно слідкуємо за синоптичними процесами.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині завершили посівну кампанію.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version