додому Новини Політика У вівторок, імовірно, оголосять нових черкаських депутатів

У вівторок, імовірно, оголосять нових черкаських депутатів

0

Третина депкорпусу Черкаської міської ради звернулися до міського голови Анатолія Бондаренка з вимогою скликати позачергову сесію. Про це vikka.ua повідомив депутат Микола Мирза.
 
"4 травня повинна була відбутися позачергова сесія Черкаської міської ради, на якій депутати мали повторно розглянути питання, які на минулій сесії були заветовані міським головою Анатолієм Бондаренком. Однак міський голова скасував сесію, порушивши регламент міської ради. Тому ми зібрали 14 підписів депутатів і звернулися до міського голови з вимогою скликати сесію з галузевих та земельних питань. На цій же сесії мають бути оголошені нові депутати Черкаської міської ради. Імовірно, що її призначать вже на цей вівторок, 15 травня", – повідомив обранець.
 
 
Нагадаємо, у Черкасах провели процедуру відкликання п'ятьох депутатів Черкаської міської ради – Максима Шадловського, Альони Цегвінцевої, Тетяни Чорнобіль, Віталія Косяка та Максима Скорика. Чотирьох із них остаточно мають замінити наступні по партійних списках депутати. П'ятий, Максим Шадловський, наразі оскаржує рішення щодо його відкликання у суді.
 
Як повідомляв сайт vikka.ua, справу депутата-відкликанця розгляне апеляційний суд столиці.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version