додому Новини Черкащина У виправних колоніях на Уманщині виявили порушення

У виправних колоніях на Уманщині виявили порушення

0

Заступник прокурора Черкаської області Олександр Мироненко та працівники відділу нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях здійснили раптові перевірки ДУ "Старобабанівська ВК 92" та "Уманська ВК (№ 129)" Центрального міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Черкаської області.

У ході перевірки ДУ "Старобабанівська ВК 92" виявлено порушення вимог кримінально-виконавчого законодавства в частині забезпечення службовими особами режимних вимог установи.

За ініціативи заступника прокурора області Уманською місцевою прокуратурою на адресу керівника ДУ "Старобабанівська ВК 92" внесено акт прокурорського реагування на усунення виявлених порушень.

Також здійснено особистий прийом засуджених в ДУ "Старобабанівська ВК 92" та "Уманська ВК (№ 129)", у ході якого з’ясовувалися питання щодо умов їх утримання в установі, а також надані роз’яснення вимог чинного законодавства.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські комунальні заклади масштабно протестують на безпеку.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version