НовиниЧеркащинаУ виправній колонії на Уманщині прокуратура виявила чимало порушень

У виправній колонії на Уманщині прокуратура виявила чимало порушень

-

- Advertisment -

В березні 2019 року працівники Уманської місцевої прокуратури провели перевірку додержання кримінально-виконавчого законодавства у Державній установі "Старобабанівська виправна колонія (№92)" Міністерства юстиції України. Про це інформує прес-служба прокуратури.

В ході відвідування прокурором приміщення відділень соціально-психологічної служби (СПС) № 11 та №12 встановлено, що 13 березня температура в указаних приміщеннях становила +14 градусів, радіатори опалення на дотик були холодними. Це порушення ст.115 КВК України, п.43 Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення. Крім цього, в спальній секції відділення СПС №12 з шести світильників не працювали три.

Також виявлено два факти незаконного збільшення тривалості перебування в ДІЗО засуджених за скоєні дисциплінарні проступки понад строк встановлений КВК України.

Скасовано два несправедливих рішення Комісії колонії про відмову в направленні матеріалів до суду про застосування до засуджених умовно-дострокового звільнення від покарання та ініційовано повторний розгляд Комісією вказаних питань.

За результатами перевірки, Уманською місцевою прокуратурою внесено вказівки про усунення виявлених порушень та притягнення винних до дисциплінарної відповідальності.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині судитимуть працівника виправної колонії.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах патрульні випадково виявили боєприпаси у смітнику

Вчора, близько 18:00, патрульні на проспекті Перемоги опрацьовували виклик. Під час цього один із поліцейських помітив неподалік від лавки...

В Умані в ДТП постраждав 17-річний мотоцикліст

В місті Умань на Черкащині зіткнулися автомобіль та мотоцикл. В автопригоді постраждав 17-річний водій мототранспорту. Повідомляє Поліція Черкащини.  ДТП між...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x