НовиниУ військкоматі мовчать про бійця, якого могли застрелили свої

У військкоматі мовчать про бійця, якого могли застрелили свої

-

- Advertisment -

2 липня в Новоселиці Катеринопільського району поховали 30-річного Дмитра Пономаренка, який воював в АТО. Офіційна версія загибелі ще не сформована. Рідні ж загиблого заявляють, що його застрелив підполковник української армії, якого солдат нібито звинуватив у розкраданні коштів. Тоді зчинилася бійка, а наступного дня Дмитра знайшли пораненим у шию. Лікарі три дні боролися за його життя, але марно, пише "Дзвін".

"Діма був дуже хорошою людиною, – розповідає його сестра Лілія Пономаренко. – Служив в 13 мотопіхотному Чернігівському батальйоні. Був поранений під Дебальцевим, довго лікувався в Черкасах. Відразу після повернення на передову загинув. Найбільше не терпів несправедливості. Хлопець, який привіз його тіло казав, що мав розмову із розвідником, який і переповів цю історію".

За її словами, версій від командування вже було кілька: травма від розриву міни, кульове поранення під час обстрілу.

"Тіло ми привезли з Дніпропетровська. Зараз прокуратура проводить дослідження за результатами якого буде порушено чи відмовлено у відкритті кримінального провадження", – говорить сестра.

У коментарі vikka.ua у військкомісаріаті відмовилися прокоментувати ситуацію зі смертю катеринопільського бійця та повідомити офіційну інформацію, яку отримала установа.

"Я не хочу коментувати вам цю інформацію. Це моя особиста справа. Вибачте, у мене немає часу. До побачення", – сказав заступник обласного військового комісара області Олег Захаренко після озвученого журналістом запитання.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах на Великдень посилено патрулюватиме поліція

Правоохоронці будуть забезпечувати безпеку під час богослужінь та зібрань вірян, а також координувати евакуацію у разі повітряної тривоги. Про...

Обережно, ботулізм: на Уманщині подружжя отруїлося рибою

На Черкащині продовжують реєструватися випадки захворювань на ботулізм. У лікарні перебувають чоловік та дружина із Жашківської громади. Повідомляє Черкаський...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x