додому Новини Черкащина У вересні для черкаських школярів проведуть корегуюче навчання, – Воронов

У вересні для черкаських школярів проведуть корегуюче навчання, – Воронов

0

Головний освітянин Черкас Сергій Воронов прокоментував лист від Служби у справах дітей, який у п’ятницю отримали школи міста.

Зазначалось, що батьків будуть карати за те, що їхні діти не навчаються дистанційно. За словами Воронова, нині штрафи – неактуальне рішення. До того ж, департамент освіти не має відношення до цього листа.

"Служба у справах дітей не погоджує свої листи з нами. Штрафи для батьків – абсолютно неактуальна річ, зважаючи, що декому скоро їсти не буде за що. Є діти, які з тих чи інших міркувань не беруть участі в дистанційному навчанні. Зокрема, це ті діти, які поїхали на карантин до дідуся й бабусі в село", – сказав керівник "освітнього" департаменту.

Сергій Воронов запевняє: всі діти будуть переведені до наступних класів. Для дітей, які за якихось обставин не могли навчатись дистанційно, у липні чи вересні буде створено індивідуальний навчальний план.

А для всіх дітей у вересні буде проведено коригуюче навчання для того, аби ті краще засвоїли матеріал, який нині надається дистанційно.

"Ми будемо рекомендувати місяць, аби у прискореному темпі повторити весь навчальний матеріал та прогалини під час карантину", – додав Сергій Воронов.

Як повідомляв сайт vikka.ua, педагоги Черкас розробили навчальні відеоуроки для дистанційного навчання дітей. Зокрема й для підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version