додому Новини Черкащина У важкій боротьбі "Черкаські Мавпи" здобули перемогу над харків’янами

У важкій боротьбі "Черкаські Мавпи" здобули перемогу над харків’янами

0

3 грудня "Черкаські Мавпи" у виїзному матчі з БК "Авантаж-Політехнік" здобули перемогу. Команда Максима Міхельсона захопила лідерство зі стартових хвилин зустрічі, проте харків’яни так просто не здавалися та зуміли нав’язати боротьбу в кінцівці матчу. Про це йдеться на сайті "Мавп".

Старт гри виявився нервовим: господарі виконали ривок 6:0, на що Черкаси відповіли вдалими діями власного капітана Олександра Кольченка, який забив 5 очок поспіль та повернув свою команду до гри. Надалі "Черкаські Мавпи" зуміли захопити лідерство та виграти чверть +7: 20:27. 

В другій десятихвилинці гості зусиллями молодих Ткаченка та Кобця намагалися збільшити різницю в рахунку, проте гравці з Харкова діяли сконцентровано та не давали забивати легкі бали своїм суперникам. як результат – рівний рахунок у чверті – 19:19 та загальний 39:46. 

Після розмов у роздягальні на паркет повернувся дещо інший "Політехнік". Команда Тимура Арабаджи почала діяти більш злагоджено. Черкаси ж навпаки почали допускати втрати. Як результат ­– на старті заключного періоду рахунок на табло був рівним – 72:72. 

Проте цих зусиль команди з Харкова було замало, аби зробити міні-сенсацію та обіграти значно іменитішого суперника. 83:92 – Команда Максима Міхельсона святкує шосту перемогу в чемпіонаті. 

Однозначно кращим в складі обох команд став центровий з Черкас Марвін Джефферсон.  Американець вдало діяв під обома щитами та в підсумку приніс своїй команді 23 бали та 8 підбирань. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" впевнено здолали команду з Кропивницького.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version