НовиниЧеркащинаУ трьох школах Матусівської ОТГ завершуються планові ремонти (Фото)

У трьох школах Матусівської ОТГ завершуються планові ремонти (Фото)

-

- Advertisment -

Наразі практично завершені поточні ремонти класних кімнат, актових зал та харчоблоків усіх освітніх закладів громади, тривають ремонти коридорів та допоміжних споруд. Фарба, шпаклівка, цемент та інші необхідні матеріали закуплені за кошти місцевого бюджету.

Слід зазначити, що Матусівська громада утримує відразу три навчальних заклади, де навчаються майже 300 школярів. І з часу об’єднання сіл у громаду, за 2 роки тут спромоглися максимально поліпшити умови для школярів та їх вчителів. Крім придбання комп’ютерної техніки, інтерактивних панелей, обладнання, парт та інших меблів, спортивного інвентарю, громада провела капітальний ремонт покрівлі та санвузлів Матусівського НВК №2, встановила тренажери у Матусівському НВК №1, здійснила капітальний ремонт харчоблоків і будівництво котелень для альтернативних видів палива в обох НВК. Було проведено капітальний ремонт під’їзної доріжки, встановлення енергозберігаючих вікон та електробойлера в харчоблоці у Станіславчицькому НВК. На території Станіславчицького НВК та Матусівського НВК №1 встановили дитячі майданчики.

На цьому поліпшення умов для навчання школярів не закінчуються – громада планує відремонтувати спортивні зали обох Матусівських НВК, а також – кабінет англійської мови у НВК №2.

"Ми вбачаємо у якісній освіті один із пріоритетів громади, від якого залежить її майбутнє, – констатує заступник голови Матусівської громади Ірина Береза. – Саме тому щороку докладаємо максимальних зусиль для покращення матеріально- технічного стану закладів освіти. І – що не менш важливо – мотивуємо наших педагогів шукати перспективи розвитку освіти, брати участь у різних проектах та програмах. Бо необхідна вимога сучасної освіти – дирекції шкіл та їх колективи мають стати активними учасниками змін, спільно вирішувати проблеми та планувати майбутнє своєї школи".

Як повідомляв сайт vikka.ua, в Україні стартував проєкт дружньої підтримки людей, що опинилися на самоті.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x