додому Новини Черкащина У Тернополі "на гарячому" піймали крадія з Черкащини

У Тернополі "на гарячому" піймали крадія з Черкащини

0

Всередині травня до поліцейських звернувся адміністратор одного з магазину Тернополя із повідомленням про те, що невідома особа викрала з вітрини смартфон, вартістю 12 тисяч гривень. Про це інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Через декілька днів факт крадіжки було задокументовано в іншому магазині. Продавець, відволікшись, не помітив, як клієнт, що оглядав телефон за 5 тисяч гривень, поклав його до кишені і пішов геть.

Спроба гастролера поцупити смарт-годинник зі ще одного торгового закладу зазнала фіаско. Працівники торгового закладу розкусили злодійські плани відвідувача і повідомили про це поліцейських. Крадія затримали.

З’ясувалося, до крадіжок причетний 27-річний житель міста Христинівка Черкаської області. Зловмисник зізнався:до Тернополя приїхав саме з метою збагачення. Був переконаний, що тут його ніхто не знає, тож чинити протиправне буде легше.

Наразі зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Одещині із автівки черкащанки викрали два мішки грецьких горіхів.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version