НовиниУ Тальному вибухнув банківський термінал. Постраждала касирка

У Тальному вибухнув банківський термінал. Постраждала касирка

-

- Advertisment -

На автостанції у Тальному вибухнув банківський термінал. 38-річну касирку автостанції Тетяну Жук госпіталізували з підозрою на опіки очей, обличчя та легенів до місцевої лікарні, пише "Дзвін".

Це трапилося у п’ятницю 20 лютого о 10.20. Жінка постраждала через те, що в терміналі спрацювала система безпеки.

"У п’ятницю зранку там щось хлопнуло, – каже мати постраждалої Валентина Загороднюк. – Таня це почула й пішла до розетки аби знеструмити термінал. У цей час стався вибух. Моя донька отримала опіки обличчя й дихальних шляхів, бо вдихнула яд. Зараз лежить у лікарні. Ми вже витратили на ліки чимало грошей. Всі квитанції зберігаємо. Хочемо аби банк компенсував нам витрати на лікування. Цей термінал і раніше барахлив. Забирав карточки й не віддавав".

Керівник місцевого відділення банку Володимир Кабаннік каже, що дізнався про подію від працівників міліції.

"Терміналами поповнення опікуємося не ми, а обласне представництво у Черкасах. Наскільки мені відомо, там є два ступені захисту: фарба, яка миттєво мітить банкноти при спробі відчинити термінал і сльозогінний газ, який покликаний відлякати нападника. Чому спрацювала система захисту я не знаю. Треба питати в міліції", – говорить Кабаннік.

Начальник Тальнівського РВ УМВС Ігор Голота пояснив причину надзвичайної ситуації.

"Приблизно о 10:20 стався перепад напруги. У терміналі почувся голосний хлопок. Працівниця підійшла й потягла за вилку шнура аби вимкнути його із розетки. У цей час спрацювала система захисту від якої постраждала Тетяна Жук", – говорить Голота.

"Нічого страшного не сталося, – каже начальник автостанції Надія Гаркуша. – У кабінеті старшого касира Тетяни Жук була кнопка, яка відключає термінал банку від електромережі. Однак вона нею не скористалася, а чомусь пішла тягнути за вилку шнура. Поруч із нашою касиркою сиділа пасажирка, яка постраждала так само. Але жінка вийшла надвір, походила трішки, а згодом сіла на автобус і поїхала. Таня ж лягла в лікарню. Сьогодні (у понеділок – ред) на роботу ще не виходила".

Лікар-травматолог Олександр Запорожченко, який оглядав постраждалу, говорить, що опіків не побачив.

"Зовнішніх ознак опіків я не побачив. Ні пухирів, ні шелушіння там немає. А от із серцем у жінки не все в порядку. Є певні відхилення. Я перевів її в терапію, аби підлікувалася", – говорить лікар.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

В Умані вдруге видворили нелегального мігранта з Азербайджану

Вдруге видворений азербайджанець, який намагався оселитися в Умані, надбав майже 15 років заборони в’їзду в Україну за повторне порушення...

Поліцейські повернули додому дідуся, який заблукав у Смілі

Вчора, близько 11 години, наряд реагування Смілянського міського відділу Управління поліції охорони в Черкаській області доставив додому 85-річного чоловіка,...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x