НовиниЧеркащинаУ Степанецькій ОТГ відкрили нову амбулаторію та стадіон із...

У Степанецькій ОТГ відкрили нову амбулаторію та стадіон із ліхтарями на сонячних панелях

-

- Advertisment -

17 вересня у Степанецькій громаді урочисто відкрили два нові об’єкти: стадіон зі штучним покриттям та амбулаторію сімейної медицини.

«Стадіон, розмірами 42 х 22 метри, знаходиться на території Степанецького ліцею. Але тут ганятимуть м’яча не лише школярі – на полі тренуватиметься і місцева футбольна команда «Росава». Досі у нас не було стадіону, який відповідав би сучасним вимогам. Реалізувати проект вдалося завдяки підтримці державної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України, – розповідає голова Степанецької громади Олександр Яременко. – Крім того, наша громада написала проект, що переміг у конкурсі і одержав підтримку благодійного фонду. Завдяки цьому проекту, ми закупили сонячні панелі, які буде встановлено на стадіоні – для його освітлення у темну пору, щоб нашим спортсменам зручно було тренуватися навіть увечері».

Щодо амбулаторії, то досі у Степанцях лікарі проводили прийом у приміщенні, якому вже 44 роки. Нове приміщення, споруджене за програмою «Доступна медицина», передбачає окремий вхід для діток, яким робитимуть вакцинації у кабінеті щеплень.

«Крім того, в амбулаторії є денний стаціонар та кабінет здорової дитини, – розповідає лікар загальної практики сімейної медицини Леся Трофимчук. – Разом із новою амбулаторією, ми отримаємо автомобіль, обладнання для телемедицини, три комп’ютери та три кардіографи. А благодійний фонд подарував до відкриття амбулаторії сертифікат на 200 тисяч гривень для закупки аналізатора крові та сечі. Усе це разом дозволить підняти надання медичних послуг жителям громади на якісно новий рівень».

Як зазначив голова Степанецької громади Олександр Яременко, при новій амбулаторії планується відкриття аптеки та кабінету УЗД. А у приміщенні, де раніше знаходилася Степанецька амбулаторія сімейної медицини, громада планує відкрити відділок поліції.

Як повідомляв сайт vikka.ua, благодійники Ізраїлю передали уманській лікарні кошти для облаштування ПЛР-лабораторії.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x