НовиниЧеркащинаУ соцмережі черкащан розсварив... пес, який сидить на лавці...

У соцмережі черкащан розсварив… пес, який сидить на лавці (ФОТО)

-

- Advertisment -

Світлини жительки Сміли разом зі своїм кремезним псом, якого вона посадила на вуличну лавку, викликали жваве обговорення у соцмережі. Одні заступилися за господарку, мовляв, пес іноді охайніший, ніж людина, і нічого поганого в такій поведінці немає. Інші – обурюються, вважаючи, що лавки призначені для людей, а не тварин, які залишають після себе шерсть та бруд з-під лап.

Допис про пса Златана та жінки, яка з ним на фото, опублікував адміністратор Facebook-спільноти "Підслухано в Смілі" Сергій Сіренко. За добу пост зібрав близько сотні лайків та коментарів.

Згодом у Facebook з’явилося й опитування, чи місце собаці, яка за розмірами, як людина, місце на лавочках, де сидять діти, відпочиваючі, пенсіонери.

"Я собачник з двадцятишестирічним стажем: водолаз, різеншнауцер, лабрадор… Зараз вдома живе міттельшнауцер. Собак обожнюю всіх, не залежно від породи. Але попри це можу сказати: моя собака може сидіти лише на моєму дивані у моєму домі. У громадському місці висаджувати тварину на громадську лавку неприпустимо", – вважає Валентина Змунчило.

"У деяких собак прививок більше, ніж у людей… Чому не сфотографували, як там бомжі сплять, які по смітниках лазять?" – пише Михайло Ніколаєв.

"Я згодна, що собака доглянутий, але якщо б мені задали це питання на вулиці, я б відповіла, що лавочки для людей", – пише жителька Сміли Надія Ощепкова.

Відреагувала на скандал у соцмережі і Тетяна Івченко, яка сфотографувалася з собакою. Як виявилося, вона не господар пса, а лише зробила з ним фото.

"Златан – найчистіший пес, після його сидіння на лавці все було прибрано", – зауважила жінка.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на черкаському благодійному фестивалі зібрали 26 тисяч гривень для чотирилапих безхатьків.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x