НовиниЧеркащинаУ соцмережі черкащан розсварив... пес, який сидить на лавці...

У соцмережі черкащан розсварив… пес, який сидить на лавці (ФОТО)

-

- Advertisment -

Світлини жительки Сміли разом зі своїм кремезним псом, якого вона посадила на вуличну лавку, викликали жваве обговорення у соцмережі. Одні заступилися за господарку, мовляв, пес іноді охайніший, ніж людина, і нічого поганого в такій поведінці немає. Інші – обурюються, вважаючи, що лавки призначені для людей, а не тварин, які залишають після себе шерсть та бруд з-під лап.

Допис про пса Златана та жінки, яка з ним на фото, опублікував адміністратор Facebook-спільноти "Підслухано в Смілі" Сергій Сіренко. За добу пост зібрав близько сотні лайків та коментарів.

Згодом у Facebook з’явилося й опитування, чи місце собаці, яка за розмірами, як людина, місце на лавочках, де сидять діти, відпочиваючі, пенсіонери.

"Я собачник з двадцятишестирічним стажем: водолаз, різеншнауцер, лабрадор… Зараз вдома живе міттельшнауцер. Собак обожнюю всіх, не залежно від породи. Але попри це можу сказати: моя собака може сидіти лише на моєму дивані у моєму домі. У громадському місці висаджувати тварину на громадську лавку неприпустимо", – вважає Валентина Змунчило.

"У деяких собак прививок більше, ніж у людей… Чому не сфотографували, як там бомжі сплять, які по смітниках лазять?" – пише Михайло Ніколаєв.

"Я згодна, що собака доглянутий, але якщо б мені задали це питання на вулиці, я б відповіла, що лавочки для людей", – пише жителька Сміли Надія Ощепкова.

Відреагувала на скандал у соцмережі і Тетяна Івченко, яка сфотографувалася з собакою. Як виявилося, вона не господар пса, а лише зробила з ним фото.

"Златан – найчистіший пес, після його сидіння на лавці все було прибрано", – зауважила жінка.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на черкаському благодійному фестивалі зібрали 26 тисяч гривень для чотирилапих безхатьків.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Майже 200 черкаських аграріїв залучили кредити на розвиток господарства

З початку року 197 аграріїв Черкаської області отримали понад 805 млн гривень банківських кредитів на розвиток господарств. Про це...

У деяких черкасців не буде гарячої води

Сьогодні, 19 квітня, деякі жителі Черкас залишаться без гарячої води. Про це повідомляє пресслужба КПТМ "Черкаситеплокомуненерго". Південно-Західний район: З 9:00 до...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x