НовиниЧеркащинаУ снігових заметах на Черкащині за добу опинилося 29...

У снігових заметах на Черкащині за добу опинилося 29 вантажівок (ФОТО)

-

- Advertisment -

Впродовж минулої доби 28 лютого рятувальники виїздили на виклики для витягування автомобілів із заметів 14 разів. Про це на сторінці у Facebook повідомила прес-служба управління ДСНС України в Черкаській області.

Так, кам’янські рятувальники визволили із відбуксирували вантажний автомобіль MAN, який через снігопад застряг на вулиці Шевченка. Вже ввечері із села Михайлівка надійшло повідомлення про те, що на трасі "Київ-Знам’янка" знаходяться декілька вантажних автомобілів, які не можуть подолати слизьку ділянку автодороги. Рятувальники загалом відбуксирували на підйом та витягли зі снігових заметів 15 вантажних автомобілів.

У місті Золотоноша на вулиці Шевченка рятувальники допомогли водієві вантажного автомобіля DAF, який не зміг подолати підйом та ускладнював рух іншого автомобільного транспорту. Вже вночі у Золотоноші та селі Маліївка рятувальники звільнили зі снігових заметів ще 3 вантажні автомобілі VOLVO та DAF, які потрапили у сніговий замет та не могли рухатися.

Також, у Черкасах на розі вулиць Сумгаїтська − Казбетська, рятувальники витягли зі снігового замету два вантажні автомобілі DAF, які стали заручниками негоди.

Загалом, впродовж доби рятувальники допомогли подолати негоду водіям 29-ти вантажних та 1 легкового автомобілів у Черкасах, Золотоніському, Кам’янському, Катеринопільському, Канівському, Смілянському, Тальнівському, Уманському та Чигиринському районах.

Як повідомляв сайт vikka.ua, через сильний снігопад на Черкащині 23 населені пункти залишились без світла.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x